11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Panduri“ de bani gata

„Panduri“ de bani gata

Principalul actionar al „pandurilor“, SNLO, va vira in contul gruparii conduse de Marin Condescu circa trei milioane de euro in urmatorii trei ani.


Pandurii Târgu Jiu nu va duce grija banilor, având asigurata finantarea in urmatorii trei ani. Cel mai puternic actionar al gruparii gorjene din Liga I, SNLO, se obliga sa vireze la bugetul clubului numai in acest an aproximativ un milion de euro. „De curând s-a incheiat un protocol valabil pe urmatorii trei ani si sustinerea financiara pentru club va veni atât de la SNLO, cât si de la celelalte doua Complexuri Energetice Rovinari si Turceni, care sunt actionari la club ca si noi. Pentru Pandurii Târgu Jiu SNLO va aloca si in acest an 30 de miliarde de lei“, a declarat directorul SNLO, Daniel Burlan.


Acesta considera ca anul 2006 a fost bun din punct de vedere sportiv, nu numai fotbalistic, având in vedere si calificarea echipei de handbal Energia Pandurii Târgu Jiu in cupele europene. „Putem sa ne declaram chiar foarte multumiti acum de evolutia echipei de fotbal in prima parte a campionatului. Daca ne aducem aminte de primele etape, atunci lumea era pesimista si spunea ca doar sapte puncte sunt prea putin. Am spus atunci sa avem rabdare sa treaca turul si dupa aceea sa facem o analiza. S-a vazut la sfârsitul turului si in cele doua etape din retur unde suntem cu adevarat. In plus vedem acum ca avem si urmasi care promit sa mearga pe urmele celor mari. Calificarea echipei de handbal pentru prima data intr-o cupa europeana a fost, de asemenea, un eveniment deosebit“, a apreciat Burlan.


Neagoe vrea stabilitate


Daca sezonul trecut Pandurii Târgu Jiu a schimbat trei antrenori fara succes, in actualul campionat Eugen Neagoe are locul asigurat pe banca tehnica. Dupa 19 etape, „pandurii“ ocupa locul 12, la sase puncte de locurile retrogradabile, insa câstigul cel mare este jocul echipei. „Geana“ isi doreste la rândul sau stabilitate, rezultatele ramânând sa-l judece. „Nu pot sa stiu ce se va intâmpla in urmatorii ani, dar mie mi-a placut sa joc mai mult timp la o echipa. Iar la Universitatea chiar am jucat mult timp din acest motiv, iar ca antrenor acelasi lucru mi-l doresc, sa nu schimb echipele prea des, dar nu stiu ce se va intâmpla si ce ne va rezerva viitorul“, a afirmat Neagoe.


Principala preocupare a tehnicianului oltean in pauza competitionala este aceea de a-si acoperi posturile deficitare, urmând sa-i vada la lucru pe bosniacul Nenad Kutlacic si armeanul David Grigoryan, posesorii unor CV-uri impresionante. „O sa-i vedem mai intâi in perioada de acomodare si sa vedem daca intr-adevar merita sa facem acest sacrificiu de a-i aduce aici. Armeanul mi-a stârnit curiozitatea pentru ca am vazut ca a marcat si foarte multe goluri. Este un jucator tânar care a evoluat si la echipa nationala de tineret. Are peste 150 de meciuri in prima liga si a marcat 52 de goluri. Si daca a ajuns la acest numar de goluri inseamna ca are niste calitati. El e si mijlocas ofensiv, si atacant si poate sa joace in mai multe zone unde noi am avea nevoie, pentru ca e un jucator de picior stâng. Am vazut si fundasul stânga sârb pe DVD la câteva meciuri si cred ca este un jucator interesant pe care vreau sa-l urmaresc la lucru. Dar nu este nimic sigur deocamdata“, a declarat Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS