11.7 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Mutu“ jr. a fluierat in pix

„Mutu“ jr. a fluierat in pix

Arbitru de lot B, craioveanul a dat CSJ Stiinta „U“ Craiova câstigatoare in raportul de joc, dupa ce, pe teren, aceasta pierduse cu 0-5 intâlnirea cu FC Univstiinta Craiova.


O greseala a arbitrului craiovean Edi Constantinescu a pus pe jar AJF Dolj, dar si Federatia Româna de Fotbal, in special pe sefii departamentului copii si juniori. La sfârsitul lunii noiembrie, la un meci de juniori A dintre CSJ Stiinta „U“ Craiova si FC Univstiinta Craiova, incheiat cu scorul de 5-0 in favoarea ultimilor, „fluierasul“ a gresit, scriind in raportul de joc faptul ca CSJ Stiinta „U“ Craiova a invins. Apoi, „Mutu“ jr., fiul fostului purtator al ecusonului FIFA Ion Constantinescu, a trimis raportul de joc la FRF, asa cum este procedura, cei de la Bucuresti intocmind clasamentele la final de tur. La inceputul lunii decembrie acestea au fost trimise echipelor, printre care si FC Univstiinta Craiova, care a aflat cu surprindere ca are o victorie mai putin in clasament. Mergând pe fir, oficialii Universitatii Craiova au descoperit ce s-a intâmplat de fapt, anuntând FRF si AJF Dolj despre greseala facuta de arbitru.


Edi Constantinescu, iertat de sefi


In prima faza, oficialii FRF, in frunte cu Dan Ionescu, seful departamentului copii si juniori, au crezut ca este vorba de o strategie prin care FC Univstiinta vrea sa tina la distanta urmatoarea clasata, EMC Rovinari. In cele din urma, dupa ce s-a luat legatura cu toata brigada de arbitri, alaturi de Edi Constantinescu la meciul cu pricina oficiind Daniel Mitruti si Florin Duinea ca tusieri, dar si cu delegatii celor doua cluburi, s-a decis refacerea raportului de joc care a mai facut doua drumuri Bucuresti – Craiova pâna sa fie luat in considerare de oficialii FRF. Toti cei implicati au recunoscut ca a fost vorba de o greseala, bucurându-se ca ea a fost descoperita la timp. „A fost o greseala grava a arbitrului, dar, mergând pe ideea ca a fost o greseala involuntara, Edi Constantinescu a fost iertat. Norocul lui a fost ca aceasta s-a descoperit rapid si astfel s-a putut remedia in pauza competitionala, pentru ca daca se descoperea dupa reluarea campionatului iesea mare taraboi“, a spus ieri Nicu Neagoe, presedintele AJF Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU