25 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportJuvetii isi fac planurile pentru retur

Juvetii isi fac planurile pentru retur

Obisnuiti cu rezultate bune de când Fane Stoica a preluat echipa, fanii Stiintei abia asteapta sa-si revada favoritii pe teren, fiind convinsi ca in 2007 acestia vor avea mai multe succese.


Universitatea s-a schimbat in bine de la inlocuirea „principalului“ Ovidiu Stinga, chiar daca Fane Stoica s-a multumit, la inceput, sa-si pregateasca elevii doar pentru a cumula puncte in clasament, neglijând spectacolul. Pe parcurs, Stiinta si-a imbunatatit si relatiile de joc, iar punctele nu au avut alte destinatii, fapt care a redat publicului craiovean linistea si increderea in echipa.


Suporterii olteni au vazut in Bornescu, Dorel Stoica, Saceanu si compania „samânta“ aceea de luptatori, de olteni adevarati si le-au oferit dragostea neconditionat, ceea ce este foarte greu de obtinut in Cetatea Banilor. De mult nu a mai trait publicul alb-albastru acest sentiment. Nu putini sunt cei care doresc ca FRF sa anuleze vacanta de iarna si sa inceapa acum returul, fiind convinsi ca juvetii ar continua seria rezultatelor bune. Totusi, Fane Stoica doreste sa faca din Universitatea o echipa si mai puternica, asa ca perioada de pregatire care urmeaza va fi valorificata cum trebuie.


O mostra de optimism incurabil a reiesit si din sondajul aparut pe site-ul oficial al clubului, 78 la suta considerând ca Universitatea este capabila sa termine sezonul 2006 – 2007 pe o pozitie mult mai buna decât cea ocupata in prezent. Doar patru procente dintre cei care au participat la chestionar au un ton pesimist, in timp ce 18 la suta sunt de parere ca locul din clasament „Nu conteaza, important este sa acumulam experienta si sa jucam de la egal la egal cu oricine“.


Nici oficialii olteni nu se abat de la regula


La fel ca si suporterii, oficialii Universitatii prezinta aceleasi „simptome“, in prim-plan fiind patronul Adrian Mititelu, care atentioneaza rivalele din Capitala ca „Stiinta va declansa o noua revolutie in fotbalul românesc, cum am mai facut si-n 1989, când am maturat pe jos cu Dinamo si cu Steaua“. Nici Silvian Cristescu nu este de alta parere, pentru ca are mare incredere in prietenul sau Fane Stoica, pe care-l considera unul dintre cei mai buni strategi din tara. „Cu Fane Stoica la timona, va sfatuiesc sa pariati pe Stiinta! Trebuie sa vina si vremea noastra“, a punctat „vicele“ Universitatii.


Optimist a fost si „Mourinho“, care este convins de faptul ca Universitatea va juca in cupele europene in curând, dar la fel de sigur este ca fara munca nu se poate face nimic. Cum prezentul este cel care conteaza cel mai mult, Fane Stoica, Daniel Mogosanu si Fane Crisan au elaborat un program care sa confere bunul mers al lucrurilor pentru bataliile ce urmeaza. „Sarbatorile s-au dus, noi deja am inceput munca. Gândim planurile de abordare a returului, mai ales ca, pâna la inceperea pregatirii, mai sunt doar câteva zile“, a spus Fane Stoica, recunoscând ca este putin probabil sa mai apara vreo noutate in lotul Stiintei.


Data reunirii lotului craiovean s-a schimbat din nou, juvetii urmând sa-si reia vechile „obiceiuri“ pe 10 ianuarie, pentru ca FRF pare sa se fi hotarât asupra datei de reluare a campionatului, fiind vorba de 24 februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII