10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRusia domina Statele Unite

Rusia domina Statele Unite

Echipa Statelor Unite, care nu participa cu cei mai buni jucatori la Cupa Hopman, nu a putut face fata Rusiei. Americanii, fara nici o o victorie pâna acum, sunt ca si eliminati din competitia care se disputa in Australia.


Rusia s-a impus ieri in duelul cu Statele Unite din ziua a patra a Cupei Hopman la tenis, o competitie mixta care se disputa la Perth, in Australia. Intâlnirea a debutat bine pentru rusi, Nadia Petrova obtinând o victorie clara in fata americancei Ashley Harkleroad, in fata careia s-a impus in doua seturi, cu 6-3, 6-0, dupa 68 de minute de joc. A urmat partida dintre Mardy Fish si Dmitry Tursunov, ultimul fiind stabilit in Statele Unite de la vârsta de 12 ani. Victoria i-a revenit lui Fish, cu 6-1, 6-4, care a avut nevoie de 59 de minute pentru a se impune.


In meciul decisiv dintre Rusia si SUA, cel de dublu mixt, perechea Nadia Petrova/Dmitry Tursunov a avut câstig de cauza in disputa cu cuplul Ashley Harkleroad/Mardy Fish pe care si-au adjudecat-o cu 6-3, 7-5, dupa o ora si zece minute. Cu acest succes, Rusia a egalat la puncte in Grupa A reprezentativele Frantei si Australiei, chiar daca are un meci mai putin disputat.


In schimb, reprezentativa Statelor Unite ale Americii, care nu a contabilizat nici o victorie dupa primele doua intâlniri, este ca si eliminata din competitie.


Spania a invins clar Croatia


Echipa Spaniei nu a lasat nici o sansa Croatiei, in partida pe care cele doua echipe au disputat-o, luni, in cadrul Grupei B a Cupei Hopman. In cel mai asteptat meci, Tommy Robredo l-a invins pe Mario Ancic pentru a doua oara in cariera sa, insa in premiera pe o suprafata rapida. Catalanul a avut nevoie de doua ore si opt minute pentru a se impune in trei seturi, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-3. Partida de deschidere a fost insa cea dintre Anabel Medina Garrigues si Sanja, sora lui Mario Ancic, de numai 18 ani. Spaniola a pus capat partidei dupa numai 65 de minute, scorul inregistrat la final fiind 6-3, 6-1 in favoarea ei.


In meciul de dublu mixt, disputat in incheierea celei de-a treia zile a competitiei, cuplul Tommy Robredo/Anabel Medina Garrigues s-a impus cu 6-4, 6-2 in fata perechii formate din fratii Mario si Sonja Ancic, meciul incheindu-se dupa o ora si zece minute. Spania si India se afla in fruntea Grupei B si sunt urmate de Cehia si Croatia, ultimele doua fara nici o victorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS