20.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFritea si-ar fi dorit sa continue in Banie

Fritea si-ar fi dorit sa continue in Banie

Mijlocasul provenit de la UTA Arad nu a reusit sa mai revina pe teren dupa accidentarea suferita iarna trecuta si, pentru ca pronosticul medicilor nu a fost bun, conducerea Stiintei a decis sa renunte la serviciile sale.


Considerat un jucator de viitor, Razvan Fritea a fost cooptat imediat la Universitatea, dar nu a reusit sa joace decât in prima parte a sezonului trecut, evolutiile sale oscilante fiind pricinuite de problemele medicale cu care se confrunta. Desi analizele nu erau ingrijoratoare, mijlocasul de 23 de ani a devenit indisponibil dupa cantonamentul efectuat iarna trecuta in Cipru, când boala sa a ajuns la apogeu. Fritea a acuzat dureri groaznice la tendonul lui Ahile si, dupa investigatiile amanuntite care au urmat, s-a descoperit ca este vorba despre depunere de calciu pe calcaneu si tendon. „Mutu“, cum l-au poreclit colegii de echipa pentru ca nu era prea vorbaret, a ajuns la bisturiu, si nu o data, insa nici profesorul Jean Patrascu, de la Spitalul Clinic din Timisoara, si nici medicii unguri, din Debrecen, nu au reusit sa rezolve problema. Drept dovada, Razvan Fritea nu a izbuit sa bifeze nici macar un minut in acest sezon competitional.


„Sunt un ghinionist. Nu am crezut ca este ceva foarte grav, mai ales ca analizele nu erau ingrijoratoare. Stiu o gramada de jucatori care s-au confruntat cu asemenea probleme si au trecut peste ele, dar la mine au aparut complicatii pe parcurs si… Nu stiu ce sa mai zic, dar imi doresc foarte mult sa se opreasca acest cosmar si sa revin pe teren. Mi-e dor sa joc fotbal. Am fost la doctorul Mircea Lucaciu si am sa incep un nou tratament. Sper sa dea roade“, a spus ieri Fritea, aflat in statiunea Maneasa, de lânga Arad, unde si-a petrecut Sarbatorile alaturi de câtiva prieteni.


Stiinta s-a resemnat in privinta lui Fritea


Vazând ca investitia facuta nu da roade, conducerea Stiintei nu a mai avut rabdare cu jucatorul si, imediat dupa Craciun, a hotarât sa renunte la serviciile lui Razvan Fritea. „Mutu“ este dezamagit de faptul ca nu a reusit sa se achite fata de suporterii olteni, carora le promisese numai lucruri frumoase, afirmând totodata ca nu le poarta pica oficialilor olteni. Intrebat daca ar fi tentat sa revina la Craiova in viitor, Razvan Fritea a raspuns prompt: „Da“.


„In viata se intâmpla multe lucruri neprevazute, care iti dau viata peste cap. Idealul meu a fost sa joc la Universitatea si, când am ajuns sa imbrac tricoul alb-albastru, nu am avut ocazia sa arat tot ce pot. As da orice ca lucrurile sa stea cu totul altfel, dar asta este viata. Imi pare rau ca am dezamagit publicul si conducerea… Le-am ramas dator. Nu port pica nimanui, pe de-o parte ii inteleg pe cei din conducere. Saptamâna aceasta o sa ajung la Craiova sa incheiem actele si sa ne vedem fiecare de drumul sau. Acum sunt preocupat doar de sanatatea mea, dar nu voi renunta la ideea de a mai juca vreodata la Universitatea, echipa mea de suflet. Când voi reveni pe teren, voi lupta sa ajung din nou la Craiova“, a spus jucatorul de 23 de ani. „Sincer, mi-as fi dorit sa continuu la Craiova. Oricum, ii doresc tot binele din lume Universitatii“, a completat Razvan Fritea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU