14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMutu si Toni au pozat, nu au jucat

Mutu si Toni au pozat, nu au jucat

Echipa la care sunt legitimati românii Adrian Mutu (foto) si Bogdan Lobont, AC Fiorentina, a obtinut, miercuri seara, a patra victorie consecutiva in campionatul italian, impunându-se cu scorul de 1-0, pe terenul formatiei AC Torino, in etapa a opta. Unicul gol al meciului disputat pe „Stadio Olimpico“ din Torino, in fata a 23.000 de spectatori, a fost marcat de mijlocasul danez Martin Jorgensen, in minutul 13.


Adrian Mutu nu a evoluat, fiind suspendat, iar Lobont a fost rezerva. La oaspeti a lipsit si Luca Toni, accidentat, iar antrenorul Cesare Prandelli a folosit un singur vârf, brazilianul Reginaldo.


Daca tot nu au jucat in partida cu AC Torino, Adrian Mutu si Luca Toni au pozat pentru coperta calendarului „Anno Viola 2007“, care va aparea pe piata incepând de astazi. Calendarul este ilustrat cu poze ale jucatorilor de la Fiorentina si cu un poster al intregii formatii.


Adrian Mutu, care a fost transferat in aceasta vara la Fiorentina de la echipa Juventus Torino, a inscris trei goluri in acest sezon si este considerat de presa italiana cel mai bun jucator al formatiei antrenate de Cesare Prandelli in acest debut de campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS