14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportContra vrea sa revina la Poli Timisoara

Contra vrea sa revina la Poli Timisoara

Cosmin Contra, care este legitimat la echipa din Primera Division Getafe, a spus ca si-ar dori sa revina la formatia Poli Timisoara, la finalul contractului sau cu gruparea spaniola.


„Sunt tentat sa ma intorc la Poli, insa nu se pune problema sa o fac pâna in iarna. Si atunci ar fi foarte greu, numai daca s-ar intâmpla ceva la Getafe. Deocamdata ma simt bine in Spania. Din vara, când imi termin contractul, este altceva. Dar va trebui sa am o discutie cu cei din conducerea lui Poli“, a spus Contra, care a mai jucat la Poli Timisoara (1993-1996 si 2004/2005, când a fost imprumutat de la Atletico Madrid).


Intrebat daca se gândeste la o cariera de antrenor, Contra a raspuns: „Doar de antrenor nu, pentru ca sunt convins ca mai pot juca fotbal câtiva ani. Mai am ce sa arat in teren. Suna tentant insa o pozitie de antrenor-jucator. Vreau sa vad daca am stofa de antrenor“.


Jucatorul formatiei Cosmin Contra a adaugat ca fostul international Dorinel Munteanu este un exemplu pentru toata lumea, prin faptul ca s-a remarcat ca antrenor-jucator al echipei CFR Cluj. „Mi-ar placea sa-i urmez exemplul“, a afirmat Contra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS