12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar rezerve pentru Cupa României

Doar rezerve pentru Cupa României

Setea de victorii a „pandurilor“ este nestavilita, antrenorul Eugen Neagoe dorindu-si in aceasta saptamâna sa elimine Jiul Petrosani din Cupa României si sa bata echipa care l-a consacrat ca fotbalist, Universitatea Craiova. „Dupa doua victorii trebuie sa vina a treia cu Jiul, a patra cu Universitatea. Sper sa câstigam cele doua jocuri din aceasta saptamâna, pentru linistea noastra, a echipei, a conducerii“, este obiectivul saptamânii trasat de „Geana“. Invingatoare la Petrosani in urma cu zece zile, Pandurii isi doreste, intr-o noua distributie, reeditarea succesului din Valea Jiului, astazi, de la ora 14.00, pe „Municipal“, când va juca pentru calificarea in optimile Cupei României cu Jiul pregatit de gorjeanul Marin Tudorache.


Rezervele din ultima etapa de campionat si fotbalistii care joaca la „satelitul“ EMC Rovinari va trebui sa demonstreze ca merita atentia tehnicianului „pandurilor“. Surpriza lui Neagoe se numeste Zamfir, atacantul care ar putea debuta cu acest prilej in tricoul gruparii gorjene. Deoarece titularii din ultima etapa cu Poli Timisoara vor fi menajati, Pandurii ar putea evolua impotriva Jiului in urmatoarea componenta: Balaet – Mândrean, Bogoi, Vatavu, Cristea – Vajda, Enescu, Orac, Zoicas – Luca, Vidakovic.


„Nu putem sa spunem ca abordam meciul din cupa cu rezervele. Multi au fost titulari in multe partide. Tratam cu maxima responsabilitate competitia si speram sa mergem mai departe. Sunt jucatori in lotul lui Pandurii, ma bazez pe prospetimea lor si sunt convins ca putem sa câstigam partida cu Jiul Petrosani. Calificarea nu afecteaza programul din campionat. Avem 26 de jucatori in lot si le vine rândul sa joace tuturor. Daca vor juca Mândrean, Luca, Zoicas, Bogoi, Vatavu, Orac inseamna ca jucam cu rezervele? Avem doi portari valorosi, Balaet si Dossey. Vali David va decide titularul“, a comentat Neagoe alcatuirea primului unsprezece.


La fel ca Pandurii, si Jiul Petrosani va da credit in acest joc de Cupa României rezervelor. „Daca voi folosi garnitura a doua nu inseamna ca nu acordam importanta meciului. Este un joc oficial si-l vom trata ca atare. Este important sa câstigam pentru moralul jucatorilor“, a declarat tehnicianul petrosenenilor, Marin Tudorache.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS