22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci dificil cu satelitul lui CFR Cluj

Meci dificil cu satelitul lui CFR Cluj

Liga a II-a


FC Caracal – Unirea Dej


• Stadion „Parc“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


FC Caracal: T. Lung – Pasare, Al. Negrila, Savulescu, Nauiu – S. Popescu, D. Mihai, Vlasceanu, Filip – Serban, Boroiban. Antrenor: Iordan Eftimie.


Unirea Dej: Stef – Podina, Bacnean, D. Toma, Streanga, Tirlea – Mitu, Fl. Dan, Balmos- Gigi Gorga, Chiorean. Antrenor: Dorin Muresan.


• Vor arbitra: Fl. Ghimbasan – E. Cristea, S. Mocanu.


Rezerva: L. Ciuca.


• Observator: Ionel Danciulescu.


Caracalenii revin acasa dupa un esec destul de usturator, 0-3 cu liderul Dacia Mioveni, meci in care jucatorii lui Iordan Eftimie au jucat neasteptat de timorati, cu multe greseli personale, antrenorul lui FC Caracal fiind dezamagit de aceasta infrângere. Adversarul de astazi al oltenilor este „satelitul“ lui CFR Cluj, Unirea Dej.


„Sa uitam aceasta infrângere de la Mioveni! Pentru asta, jucatorii mei trebuie sa aiba sâmbata dimineata (astazi – n.r.) alta atitudine in meciul cu Unirea Dej. Adversarul din aceasta etapa este incomod si probabil ca si in aceasta intâlnire va beneficia de ajutorul si experienta unor fotbalisti din lotul lui CFR Cluj. Sper insa ca FC Caracal sa redevina acel team de temut, ca sa zic asa, si sa ne impunem in fata dejenilor, indiferent de numele unor jucatori. In cazul unei victorii a noastre si a unei posibile infrângeri a Universitatii Cluj la Resita, am urca pe locul doi!“. Gazdele nu-i pot folosi astazi pe Vodita (suspendat), Militaru si Schintee (nerefacuti).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS