22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Este un meci... de sase puncte!“

„Este un meci… de sase puncte!“

Demis de la Wisla Cracovia, Dan Petrescu a preferat sa semneze contract cu o echipa din provincie, Unirea Urziceni, o premiera pentru el ca antrenor. Ieri a vorbit pentru GdS despre meciul de duminica.


– Universitatea, in mare criza de puncte, vizeaza duminica toate cele trei puncte ale meciului cu Unirea…


– Ce as putea spune? Este un meci de… sase puncte! Ambele echipe care se confrunta duminica la Urziceni se bat pentru ramânerea in Liga I, asta-i clar. Uitându-ne in clasament, se constata ca nu numai Universitatea Craiova are nevoie de puncte, ci si echipa mea, Unirea. Ca atare, cred ca va fi un meci foarte strâns.


– Ambele formatii au de câteva zile antrenori noi. Credeti ca acest asa-zis soc ar putea avea efecte pozitive asupra celor doua echipe, Universitatea si Unirea?


– E greu de spus… Intotdeauna schimbarea antrenorilor produce o schimbare si la nivelul echipelor respective. Sper ca schimbarea de la Urziceni sa fie de bun augur pentru noi, dar pâna la urma nu se stie ce se poate intâmpla.


– Comentati situatia actuala a Universitatii.


– Nu. De ce? N-am fost in România, nu cunosc prea multe despre ceea ce s-a intâmplat la Craiova. Sunt antrenorul echipei Unirea Urziceni si nu fac comentarii despre alte cluburi, cum ar fi Universitatea Craiova, adversarul din aceasta etapa.


– Ati semnat acum contract cu o echipa din afara Capitalei. Credeti in renasterea echipelor din provincie?


– Da, cred si sper.


– Este adevarat ca in viitor Unirea si-a propus ca obiectiv lupta pentru titlu?


– Peste trei-patru ani se vrea calificarea echipei Unirea Urziceni in Cupele Europene, asta-i clar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS