18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Stiintei ii trebuie si liniste!“

„Stiintei ii trebuie si liniste!“

Dupa despartirea de antrenorul Mugurel Gusatu, oficialii Armatei Craiova au ajuns la o intelegere cu Marian Bicu, iar dupa opt etape Armata se afla pe locul 5. Astazi, in etapa a 9-a, este programat derbiul Craiovei din seria a IV-a, Chimia – Armata. Marian Bicu a vorbit ieri si despre problemele de la Universitatea.


– In ultimul meci al Armatei ati remizat acasa, surprinzator, cu Oltul Slatina. Explicatii?


– Nu vreau sa scuz pe nimeni, dar acest 1-1 din etapa de vinerea trecuta este un rezultat nemeritat pentru echipa mea. Afirm ca rezultatul final a fost influentat de arbitraj. Oaspetii au primit cadou un penalti in prelungirile meciului, lovitura de la 11 metri fiind acordata ca urmare a unei infractiuni vazute doar de arbitru. Asta e! A trecut meciul asta, iar urmatorul este important.


„Cred ca Minerul Motru va repromova“


– Adica, derbiul cu Chimia, o partida dificila pentru ambele formatii craiovene. Pronostic?


– Mergem sa jucam. Daca jucam bine, ar urma logic si un rezultat bun. As vrea sa câstigam derbiul cu Chimia!


– Inteleg ca Armata nu are ca obiectiv promovarea in Liga a II-a…


– Am semnat cu Armata un contract pentru acest sezon, iar obiectivul este clasarea echipei in prima jumatate a clasamentului, adica sa nu avem emotii in privinta retrogradarii.


– Exista buget si sprijin logistic la Armata?


– Suficient pentru Liga a III-a.


– Cine credeti ca va promova din seria a IV-a?


– Probabil ca Minerul Motru va câstiga seria, iar Severnav se va clasa pe locul II. Cred ca aceste doua formatii si-au si propus promovarea in Liga a II-a.


„Bafta antrenorului Fane Stoica“


– Ca fost fotbalist la Universitatea presupun ca ati urmarit meciurile oltenilor. Ce spuneti de situatia critica a echipei?


– Normal, am urmarit intâlnirile Universitatii. Doar meciul cu Otelul nu l-am vazut. Zic ca situatia este destul de critica, dar sper ca in curând lucrurile vor reveni la normal. Pe ce ma bazez când afirm asta? Am o credinta, ca sa spun asa, care-mi spune ca Universitatea va urca in clasament si va iesi din aceasta vrie! Finantatorul a schimbat conducerea tehnica, a incercat sa schimbe ceva in bine, iar acum echipei ii trebuie si liniste. Nu stiu daca pot numi soc aceasta schimbare de antrenori, dar in fotbal asemenea chestiuni au avut de multe ori efecte pozitive. Sa speram ca asa se va intâmpla si acum la Craiova.


– Credeti ca lotul actual al Universitatii va face fata rigorilor primei ligi, acest sezon fiind deosebit de disputat?


– Nu pot sa comentez asemenea probleme, mai ales ca nu cunosc lotul Universitatii. Nu poti sa-ti dai cu parerea despre un lot pe care nu-l antrenezi. Repet, noi, cei din tribuna, nu avem cum sa apreciem o echipa pe care o vedem intr-un meci, disputat intr-o anume conjunctura. Cum spuneam, sper ca Universitatea sa iasa cât mai repede din subsolul clasamentului. Ii urez bafta antrenorului Fane Stoica!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS