17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMessi a salvat Barcelona

Messi a salvat Barcelona

Campioana Europei, FC Barcelona, a reusit sa obtina, in extremis, un rezultat de egalitate pe terenul formatiei Werder Bremen, scor 1-1, in Grupa A a celei mai importante competitii intercluburi. Catalanii nu au facut un meci foarte bun, fiind deseori pusi in dificultate de germani. Bremen a inceput bine meciul de pe „Weserstadion“ si a fost aproape de gol prin Aaron Hunt si Miroslav Klose. Frings si-a incercat si el norocul de doua ori, cu suturi din afara careului, acelasi jucator deposedându-l pe Ronaldinho in ultimul moment, la prima actiune mai periculoasa a Barcelonei. A urmat o incursiune a lui Samuel Eto’o, finalizata cu sut, dar Wiese a fost la post.


Barca a inceput mai bine repriza a doua, iar Puyol a fost la un pas de gol, la un corner executat de Ronaldinho. Capitanul spaniolilor avea sa inscrie in minutul 56, dar in propria poarta, deviind o centrare a lui Hunt, de pe partea stânga. La acest scor, tot Werder a fost mai periculoasa, iar Tim Borowski s-a aflat la un pas sa dubleze avantajul echipei sale, sutul sau trecând milimetric pe lânga poarta aparata de Valdes. Frank Rijkaard i-a introdus la jumatatea reprizei pe Messi si Gudjohnsen, ultimul intrând in locul lui Eto’o, care a suferit o intindere musculara. Messi si-a demonstrat repede calitatile si l-a pus la grea incercare pe Wiese, dupa ce a driblat doi jucatori. Defensiva lui Bremen nu a putut sa-l opreasca pe argentinian in minutul 89, Messi inscriind din careu in urma unei combinatii cu Deco si aducând un punct Barcelonei.


In celalalt meci al grupei, Chelsea a invins lejer, cu 3-1, la Sofia, pe Levski. Dupa ce au trimis de doua ori mingea in bara, elevii lui Mourinho au deschis scorul in minutul 39, prin Drogba, atacantul ivorian inscriind de inca doua ori si in repriza a doua, in minutele 52 si 68. In uralele celor 42.000 de spectatori prezenti pe stadionul „Vassil-Levski“, bulgarii au reusit golul de onoare in minutul 89, prin Ognyanov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS