15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Va reveni si va avea o cariera frumoasa“

„Va reveni si va avea o cariera frumoasa“

Desi l-a acuzat de felul in care a gândit partida cu Otelul Galati, finantatorul Stiintei a revenit la sentimente mai bune fata de „Olandez“, afirmând ca fara el nu s-ar fi realizat promovarea.


La sfârsitul meciului cu Otelul Galati, Adrian Mititelu i-a cerut lui Silvian Cristescu sa le spuna celor trei tehnicieni, Costica Stefanescu, Ovidiu Stinga si Nae Ungureanu, sa-si dea demisia, fiind foarte nemultumit de faptul cum au gândit primul unsprezece. „Cu doua ore inainte de meci mi-au aratat o formula de echipa, iar in teren au intrat altii. Acest meci a fost pierdut de antrenori, daca il gândeau mai bine sunt convins ca altul era rezultatul“, „tuna“ Adrian Mititelu la cantonamentul din Lunca Jiului.


Bate saua sa priceapa iapa


Cu trecerea timpului, finantatorul Stiintei si-a reamintit de episoadele dificile prin care a trecut impreuna cu Ovidiu Stinga de când a preluat echipa, motiv pentru care a intors „placa“. Mititelu a inceput sa-l laude pe „Olandez“ in speranta ca acesta se va razgândi si va reveni ca jucator la Universitatea.


„In urma cu 15 luni am preluat aceasta echipa, de fapt am preluat o istorie si o societate comerciala cu foarte multe «pasiv» si foarte putine «activ» si nu mi se dadea nici o sansa, pentru ca aveam doar doi jucatori in lot. Primul om pe care l-am sunat si a fost alaturi de mine atunci se numeste Ovidiu Stinga, caruia ii multumesc foarte mult pentru ce a facut pentru acest club. I se datoreaza in mare masura faptul ca Universitatea joaca in prima liga, chiar daca echipa nu este pe un loc confortabil“, a spus Mititelu.


De Stinga numai de bine


Adrian Mititelu a continuat cu „dulcegariile“ la adresa fostului antrenor al Universitatii, din discursul sau reiesind faptul ca Ovidiu Stinga are mereu usa deschisa la acest club. Finantatorul Stiintei a afirmat ca este convins de faptul ca „Olandezul“ va reveni la echipa si ca se va revansa fata de suporteri.


„Sunt convins ca Ovidiu Stinga va reveni in viitorul apropiat la Universitatea si ca va avea o cariera de antrenor foarte frumoasa, pentru ca este un antrenor foarte bun. A fost doar un mandat, iar eu am mare incredere in el. Nu l-am schimbat… nu am fost de acord sa plece ca nu ar avea valoare ca antrenor, ci pentru ca era nevoie de o schimbare, iar Ovidiu se afla intr-o tensiune foarte mare“, a spus patronul Stiintei.


Luni seara, Adrian Mititelu si Ovidiu Stinga, care a fost insotit de membri ai familiei, au stat la un pahar de vorba mai bine de o ora si jumatate pe terasa restaurantului Perinita, atmosfera fiind distinsa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII