14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Atacantii sa-si faca datoria“

„Atacantii sa-si faca datoria“

Indisponibilitatile de ordin medical si ineficienta compartimentului ofensiv sunt problemele care-i dau batai de cap antrenorului Eugen Neagoe inaintea meciului cu Farul Constanta.


Pentru cele trei puncte cu FC National, Pandurii a platit tribut accidentarea destul de grava a lui Ursu, diagnosticat cu ruptura musculara, si a lui Ionut Dragomir, care a suferit o comotie in primul minut de joc, dupa un contact cu atacantul Cursaru. Doar Dragomir este recuperabil pentru jocul de la Constanta, in atentia medicului Ion Serban aflându-se in prezent alti trei jucatori, Rus, Vancea si Jovanovic. Singurul care si-a reluat pregatirea este Vancea, insa revenirea sa in primul unsprezece este incerta. Pentru a face fata avalansei de accidentari din ultimul timp, medicul Serban a fost „dotat“ cu un aparat ultramodern cu laser si ultrasunete care poate repara rupturile musculare sau fibrilare mici intr-un timp foarte scurt.


„Nu stiu daca suntem urmariti de ghinion, dar, intr-adevar, avem probleme serioase de lot si incercam sa recuperam cel putin doi jucatori pâna la urmatorul meci, cu Farul Constanta“, a afirmat Neagoe. Tehnicianul ar mai avea doua dorinte, ca publicul spectator sa fie mai tolerant cu jucatorii sai, iar atacantii sa-si faca meseria pentru care sunt platiti. „As vrea ca si publicul sa fie mai aproape de noi, pentru ca sunt jucatori tineri, noi, care au oscilatii intre meciurile de acasa si cele din deplasare. Atacantii trebuie sa-si faca datoria, aceea de a da goluri. Cu timpul vor veni si aceste goluri“, a sustinut „Geana“.


Neagoe, multumit cu zece puncte


Pandurii va pleca in aceasta dimineata de la Târgu Jiu si va innopta la Hotel Lebada din Bucuresti, urmând ca mâinedimineata sa se faca deplasarea la Constanta, in vederea jocului de vineri, cu Farul. Oltenii au ales un stabiliment de la marginea Capitalei pentru a evita aglomeratia cauzata de Sommet-ul Francofoniei, gazduit de Bucuresti in aceste zile.


Cele zece puncte acumulate de Pandurii la jumatatea turului sunt multumitoare pentru antrenorul Eugen Neagoe, care spera sa mai adune zece in cele opt etape ramase de disputat, pentru ca in retur fotbalistii sai sa nu mai joace fiecare meci sub presiunea locurilor retrogradabile: „Pâna la sfârsitul turului sper sa facem 20 de puncte, iar la final sa avem 34 de puncte pentru a ramâne in prima liga. Cred ca stam destul de bine, zece puncte in noua etape, dar as vrea sa ramânem cu picioarele pe pamânt. Speram ca in continuare sa avem evolutii bune si sa nu mai jucam cu sabia deasupra capului“.


Calcule pe termen lung isi face si capitanul Florin Stânga, care si-ar dori ca echipa sa sa obtina macar sase puncte din deplasare pâna in iarna. „Vin la Târgu Jiu in tur si Poli Timisoara, si Steaua si trebuie sa compensam din deplasare eventualele puncte pierdute pe teren propriu“, a spus Stânga. Optimismul l-a cuprins si pe directorul SNLO, Daniel Burlan, care este convins ca Pandurii va fi pe plus in clasamentul adevarului la jumatatea campionatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS