14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Am gresit ca i-am adus pe Stefanescu si Ungureanu“

„Am gresit ca i-am adus pe Stefanescu si Ungureanu“

Intregul staff tehnic al Universitatii a demisionat dupa meci, iar patronul Stiintei a declarat ca regreta ca i-a adus ajutoare lui Ovidiu Stinga in acest debut de campionat. „Consider ca astazi am pierdut pe nedrept, dar asta este fotbalul. Consider ca am facut o greseala ca i-am adus pe cei doi, Ungureanu si Stefanescu, alaturi de Ovidiu Stinga. De atunci lucrurile au luat-o razna la echipa. Nu spun ca cei doi nu ar fi profesionisti sau nu ar fi antrenori valorosi, ci ca aceasta conjuctura a creat un lucru negativ la club. Eu cred ca am dat dovada de intelegere, am fost alaturi de antrenori, i-am luat in brate, insa nu pot sa merg la nesfârsit asa. Consider ca meciul de astazi a fost pierdut de antrenori“, a spus Mititelu.


Patronul Stiintei crede ca antrenorii n-au colaborat si acest lucru a dus la pierderea unor meciuri cum a fost si cel cu Otelul Galati. „Daca Ovidiu Stinga intra cu echipa pe care mi-a spus-o mie cu o ora inainte, eu cred ca azi (sâmbata – n.r.) câstigam meciul. Eu sunt foarte suparat pe Pirvu, le-am si spus sa nu-l bage, ca asta poate sa aiba sapte ocazii, ca nu da gol. Ungureanu mi-a spus aseara (vineri – n.r.) ca Pirvu va da doua goluri. Cred ca aici s-a gresit si Ovidiu Stinga asa a vrut sa faca echipa, fara el. Pirvu i-a demis pe Stefanescu, Ungureanu si Stinga“, a mai spus Mititelu.


Mititelu despre….


Obiectivul echipei: „Vrem nu vrem, obiectivul este evitarea retrogradarii. Nu ma gândeam la acest lucru, dar asta este adevarul si imi asum aceasta treaba“.


Propriile greseli: „Asta-vara nu am adus acei jucatori care mi se reproseaza pentru ca nu i-am gasit. Ce-am vrut eu sa aduc nu am putut. Si daca nu am putut asta a fost (…) pregatirea care s-a facut in vara a fost o pregatire nu foarte buna“.


Lotul de jucatori: „Portarul, capitanul de echipa si vreo doi-trei pe care ii consideram superfotbalisti au dezamagit“.


Locul din clasament: „Este cel mai delicat moment. Suntem pe locul 13-14, nici nu mai stiu pe ce loc suntem, 15-16…“.


Jocul echipei: „Am avut nesansa si antrenori neinspirati. A trebuit sa vin eu ca patron sa le spun sa nu joace 4-4-2, ca luam o cârca de goluri“.


Bugetul clubului: „In acest moment, clubul are peste 100 de miliarde in cont si ii vor mai intra inca 200 de miliarde in luna ianuarie. Am bani si pot tine patru echipe, nu una“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII