15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Ne-am batut singuri“

„Ne-am batut singuri“

Intr-un clasament neoficial al golurilor marcate, Pandurii Târgu Jiu se afla undeva in coada. Doar Argesul „Principelui“ Giannini ii scapa pe elevii lui Neagoe de „lanterna rosie“.


Oltenii au perforat plasele adverse in cinci din cele opt etape, dar nu mai mult de un gol pe meci. La Piatra Neamt bucuria golului s-a lasat asteptata, desi ocaziile nu au fost putine si nici intâmplatoare. Pandurii a controlat debutul partidei, dar Ursu, Stânga si Mândrean au fost imprecisi din pozitii favorabile. Nici Luca sau I. Iordache nu au mai fost inspirati, iar Vidakovic a pus capat sperantelor de un punct ale gorjenilor in minutele de prelungire. Ceahlaul si-a creat doua ocazii de gol, una dintre ele fiind fructificata cu largul concurs al defensivei gorjene. Pentru cele trei puncte jucatorii lui Ion Moldovan au primit 400 de dolari, in timp ce „pandurii“ lui Neagoe au pierdut câte 1.500 de dolari in cazul unei victorii si 750 de dolari in cazul unui rezultat de egalitate. Banii promisi de conducatori conteaza doar pâna in fata portii adverse pentru ca acolo valoarea individuala a jucatorului decide soarta partidei.


Golul, o problema pentru „panduri“


Ineficienta este principala problema a echipei Pandurii Târgu Jiu in acest sezon, iar cauzele acesteia au radacini in psihicul precar al fotbalistilor, este verdictul lui Neagoe dupa etapa a opta. „Rezultatul este nedrept. Am pierdut trei puncte. Nimeni nu se astepta ca echipa sa joace asa bine. Problema este ca nu dam gol. Am avut o groaza de ocazii si am ratat. Poate sa fie si psihicul lor de vina, cum s-a intâmplat si cu Zoicas dupa meciul cu CFR Cluj. In momentul când rateaza intra putin in panica, lucruri care nu sunt normale si nu trebuie sa se intâmple. Se mai si rateaza, dar nu la infinit, trebuie sa mai si marchezi. La Iasi ne-a batut Salomir, la Galati am jucat prost, dar daca dadeam gol la inceput se putea schimba jocul, iar acum ne-am batut singuri. Am luat gol in minutul 75, dar noi trebuia sa le dam trei pâna atunci. Am jucat bine, ei au avut o singura ocazie, in repriza a doua, in rest au avut câteva faze periculoase, nu ocazii. Nu ne-au pus probleme mari. Eu cred ca daca reuseam sa dam repede gol probabil jucam cu mai multa dezinvoltura, cu mai multa incredere“, a spus Neagoe.


Atentie la „bancari“


Pandurii Târgu Jiu ramâne fara nici un punct obtinut pe terenuri straine si dupa etapa a opta, iar meciul cu FC National de duminica capata alte dimensiuni. Oltenii nu au voie sa faca pasi gresiti acasa pentru a se mentine deasupra liniei retrogradarii, mai ales ca dupa intâlnirea cu „bancarii“ ii asteapta pe gorjeni doua deplasari incomode, la Constanta si Petrosani.


„Trebuie sa câstigam in primul rând partida cu FC National de duminica, iar in meciurile viitoare din deplasare, daca vom juca macar cum am facut-o acum, vor veni si golurile. Fotbalul este imprevizibil. Nu stii ce probleme poate sa-ti puna adversarul, ziua pe care o prinzi, norocul pe care-l ai. Ne vom lupta pâna la final pentru ca sunt convins ca ne putem indeplini obiectivul. Nationalul nu e o echipa de pluton. Il are pe Lincar, pe Florentin Dumitru, jucatori care pot face diferenta“, avertizeaza Eugen Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS