10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBölöni, in optimi

Bölöni, in optimi

AS Monaco, echipa antrenata de Ladislau Bölöni (foto), s-a calificat, miercuri seara, in optimile de finala ale Cupei Ligii Frantei, dupa ce a invins, la penaltiuri, cu 5-4, formatia la care este legitimat atacantul Florentin Bratu, Valenciennes. La sfârsitul celor 90 de minute regulamentare si al prelungirilor scorul a fost 0-0. De la punctul cu var, singurul care a ratat a fost fundasul lui Valenciennes, Silvestri. Bratu nu a fost folosit de antrenorul Antoine Kombouare.


Intr-o alta partida din faza „16-imilor“ acestei competitii, AJ Auxerre, echipa atacantului Daniel Niculae, a reusit sa elimine formatia din liga a doua Strasbourg, dupa ce s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de Pieroni (’40) si Kahlenberg (’75). Niculae a fost rezerva la gazde si a intrat pe teren in minutul 71, in locul lui Pieroni.


Pâna acum nu s-a inregistrat nici o surpriza in Cupa Ligii Frantei, echipele din prima divizie eliminate, Nantes, Nice, Sedan, Lorient, Troyes si Valenciennes fiind invinse de alte echipe din prima liga. Cele mai categorice victorii le-au obtinut Lens si Saint-Etienne, care s-au impus cu acelasi scor, 4-1, pe terenul formatiilor Creteil (D2), respectiv Sete (D4). Celelalte rezultate: Nantes – Toulouse 0-2, Istres (D2) – Lille 0-1, Dijon (D2) – Amiens (D2) 2-1, Reims (D2) – Clermont Foot (D4) 3-1, Nancy – Nice 1-0, Sedan – Sochaux 0-1, PSG – Lorient 3-1, Troyes – Le Mans 1-2, Montpellier (D2) – Marseille 1-2, Rennes – Libourne Saint-Seurin (D2) 2-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS