12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Univmititica

Liga I


CFR Cluj – Universitatea 5-1


• Stadion „Dej“, spectatori: 3.000.


• Au marcat: Surdu ‘1, Coroian ‘6, ’42, Chihaia ’69, Cadu ’75 / Rose ’66.


CFR: Turcas – M. Jose, Jula, Cadu, Miclaus – Tilinca (’54, Semedo), Minteuan (’76, Toma), Oliveira, Surdu – Coroian (’61, Mojica), Chihaia. Antrenor: Dorinel Munteanu.


Universitatea: Bornescu – Dananae, D. Stoica, Mitchell, Velcovici – Dina (’65, Fl. Costea), Stavaru, Saceanu, Rose – Baird (’46, Girla) – Pirvu (’70, Gingioveanu). Antrenor: Ovidiu Stinga.


• Au arbitrat: M. Bocaneala – N. Meghesan, S. Gheorghe.


Universitatea Craiova n-a fost aseara nici Stiinta intr-o zi nefasta, nici Craiova Minima, nici macar anonima Univstiinta, ci a fost echipa de penibili a lui Mititelu, care continua sa se faca de râs etapa de etapa.


Nici nu a inceput bine partida si cei 50 de suporteri ai Universitatii s-au vazut redusi la tacere, Surdu executându-l pe Mircea Bornescu cu un sut sec, din interiorul careului (‘1). CFR-ul lui Dorinel Munteanu a continuat sa preseze si sa-i oblige pe juveti sa greseasca. Din nefericire, acest lucru s-a intâmplat mai repede decât si-ar fi imaginat, Dorel Stoica fiind protagonistul unei gafe de incepator, Coroian majorând diferenta de pe tabela la doua goluri (‘6).


Juvetii au resimtit din plin primirea celui de-al doilea gol, greselile individuale inmultindu-se, un exemplu clar petrecându-se in minutul 13, când Velcovici a fost aproape de autogol. Universitatea a reusit sa se apropie de poarta adversa abia in minutul 30, insa centrarea lui Rose nu a fost fructificata de Dina, care nu s-a inteles cu Baird, in timp ce lovitura libera executata de Saceanu a trecut putin peste poarta lui Turcas (’36). Cu trei minute inainte de fluierul final, CFR Cluj a reusit sa mai marcheze o data, prin Coroian, care a profitat de o noua greseala a fundasilor centrali, prelungind agonia oltenilor.


Jenanti pâna la final


Nemaiavând nimic de pierdut, Universitatea a iesit la joc dupa pauza, insa acest lucru avea sa-i coste scump, ardelenii reusind sa-si mai treaca doua reusite in cont, chiar daca Rose a redus din diferenta in minutul 66. Practic, in repriza secunda, CFR Cluj s-a jucat cu ocaziile, gratie defensivei craiovene, care a comis eroare dupa eroare. Asa s-a intâmplat si la golul lui Chihaia, din minutul 61, care, nemarcat, a indeplinit o simpla formalitate din sapte metri.


Universitatea a ingenuncheat pentru a cincea oara in minutul 76, cornerul executat de Miclaus fiind reluat imparabil cu capul de Cadu. Pâna in finalul intâlnirii, gruparea alb-albastra a jucat rolul de victima, clujenii irosind alte doua-trei oportunitati de a marca, insa, din fericire, scorul a ramas nemodificat, umilinta fiind si asa prea mare.


Mititelu a sarit la gâtul antrenorilor


La finalul partidei de la Dej, Adrian Mititelu si-a criticat pentru prima data echipa, prestatia lamentabila a juvetilor determinându-l sa ceara socoteala intregului staff tehnic.


„Avem probleme mari. Vreau ca pâna mâine (astazi – n.r.) sa primesc o explicatie de la antrenori. Sa-mi spuna daca pot sa redreseze echipa, pentru ca jucatori nu mai putem cumpara pâna in iarna. Daca nu pot, sa-mi spuna si sunt liberi. Sa plece toti“, a spus Mititelu, deranjat de faptul ca Universitatea nu joaca nimic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

29 COMENTARII