28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSabau l-a invins pe Coria

Sabau l-a invins pe Coria

Dupa ce a fost eliminat din primul tur la BCR Open România de argentinianul Martin Vassalo Arguello, tenismanul român Razvan Sabau a inceput bine turneul Challenger de la Szczecin (Polonia) dotat cu premii in valoare totala de 106.250 de euro. Sabau s-a calificat in optimile de finala ale competitiei dupa ce l-a invins, in runda inaugurala, pe argentinianul Guillermo Coria, cap de serie numarul 3 si beneficiar al unui wild card. Jucatorul român s-a impus in fata adversarului sau, ajuns pe locul 68 in clasamentul ATP, dar fost finalist la Roland Garros (2004), in trei seturi, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4.


In faza urmatoare a intrecerii, Razvan Sabau il va avea ca adversar pe italianul Leonardo Azzarro, invingator cu 4-6, 6-3, 6-4 in disputa cu grecul Konstantinos Economidis. La dublu, Sabau face pereche cu belgianul Cristophe Rochus, cei doi urmând sa joace in prima runda a competitiei cu tandemul Nicolas Lapentti (Ecuador) / Sergio Roitman (Argentina).


Alte rezultate din competitia de simplu: Simone Bolelli (Italia) – Martin Vassalo Arguello (Argentina, nr. 7) 6-3, 6-4; Potito Starace (Italia, nr. 6) – Flavio Cipolla (Italia) 6-2, 6-4; Bohdan Ulihrach (Cehia) – Diego Junqueira (Argentina) 6-3, 6-1; Jiri Vanek (Cehia, nr. 5) – Grzegorz Panfil (Polonia) 6-4, 6-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS