16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Ionescu a fost scos din lot

Andrei Ionescu a fost scos din lot

Ca si in cazul lui Jaber, jucatorul de 18 ani al Stiintei a fost „faultat“, pentru ca un apropiat i-a luat apararea.


Dupa incidentul de la meciul cu Poli Iasi, Andrei Ionescu si Ovidiu Stinga s-au impacat luni seara, la antrenament, punându-se de acord sa uite totul pentru binele Universitatii. Apele s-au involburat din nou ieri, dupa ce intr-un cotidian de sport au aparut declaratiile lui Victor Ionescu, tatal lui Andrei. Conform celor aparute, Ionescu senior a amenintat ca este posibil ca fiul sau sa nu-si prelungeasca intelegerea cu Universitatea daca fiul sau va mai fi supus la astfel de tratamente.


In momentul in care a citit, Adrian Mititelu a luat foc, ordonându-i lui Ovidiu Stinga sa-l scoata din lot. In aceste conditii, tânarul fotbalist oltean a fost nevoit sa ramâna acasa, desi putea fi unul dintre jucatorii care sa ajute in meciul cu CFR Cluj. Delegatia alb-albastra a decolat aseara de pe aeroportul din Craiova cu destinatia Cluj, urmând sa revina in Banie imediat dupa partida.


Decizia lui Mititelu nu face decât rau Stiintei, având in vedere ca Andrei Ionescu, jucator care vine dupa o perioada foarte grea, ar fi avut nevoie de sustinere, nicidecum de o noua lovitura primita chiar din partea celui care trebuia sa-l apere si care nu cu mult timp in urma il numea „Micul Balaci“. Pâna la urma, indiferent de cele declarate de tatal sau, Andrei Ionescu nu are nici o vina, poate doar ca a ajuns pe mâna unuia ca Mititelu.


Stinga, suspendat patru etape


Comisia de Disciplina a FRF a judecat ieri incidentele petrecute la Craiova, la meciul Universitatea – Poli Iasi (scor 3-3), hotarând sa-l suspende pe Ovidiu Stinga pentru etape, atât ca antrenor, cât si ca jucator. In plus, pentru gestul de a-l fi „mângâiat“ cu capul pe obraz pe Andrei Ionescu, Stinga a primit si o amenda de 70 de milioane de lei vechi.


„Vom face apel la decizia comisiei cu privire la suspendarea lui Ovidiu Stinga, deoarece el nu a fost eliminat din teren. Avem depusa la dosar si o declaratie a lui Andrei Ionescu, care sustine ca nu a fost agresat“, a spus ieri Ovidiu Costesin, directorul executiv al Universitatii. Judecarea patronului Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, si a vicepresedintelui Silvian Cristescu a fost amânata pâna vineri, la cererea Stiintei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

25 COMENTARII