25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„S-a jucat cu garda jos“

„S-a jucat cu garda jos“

Selectionerul nationalei de tineret considera ca atât Stiinta, cât si gruparea moldava ar fi putut câstiga, dar nu au stiut sa gestioneze momentele in care au fost in avantaj pe tabela de marcaj.


La finalul partidei de vineri seara, Emil Sandoi (foto) a afirmat ca i-a placut foarte mult evolutia celor doua echipe, chiar daca au fost consemnate destule greseli in ambele tabere. „Emi“ a apreciat faptul ca atât Universitatea, cât si Poli Iasi, din dorinta de a câstiga, au jucat cu „garda jos“ si acest lucru nu a putut conduce decât la spectacol. Sandoi regreta faptul ca Universitatea nu a stiut sa gestioneze bine jocul in momentul in care conducea cu 3-2, insa considera ca scorul a fost echitabil.


„A fost un meci deschis oricarui rezultat. Ambele echipe au jucat cu garda jos. A fost un meci «care pe care». Victoria a balansat si de o parte, si de cealalta. Poli Iasi putea sa se desprinda, spre exemplu, la 0-2, moldovenii au avut o ocazie cât roata carului. Dupa aceea, la 3-2, putea sa fie jocul Universitatii. Nici Craiova, dar nici Poli Iasi nu au stiut sa gestioneze momentul in care au condus. Deci s-a jucat cu garda jos. A fost un joc placut, dar pâna la urma rezultatul de egalitate, zic eu, este just, multumitor pentru ambele echipe“, a spus Sandoi.


„Echipa este dependenta de Stinga pe teren“


Fostul fundas al Stiintei a afirmat ca, la ora actuala, Stinga este indispensabil echipei, prezenta lui pe teren dând aripi elevilor sai, insinuând totodata ca Universitatea nu are inca un conducator de joc veritabil. Sandoi considera ca revenirea Stiintei de la 0-2 s-a datorat in cea mai mare parte „Olandezului“, care a reusit sa-i puna in valoare pe alb-albastri imediat dupa intrarea sa pe teren.


„Imi pare rau pentru Universitatea, ca reusise sa revina, a si condus la un moment dat… Oricum, cred ca aceasta echipa este dependenta de prezenta lui Stinga pe teren in momentul de fata. Jocul echipei s-a schimbat in bine imediat cum a intrat“, a afirmat selectionerul nationalei de tineret. „Nu pot sa ma pronunt in ceea ce priveste arbitrajul, nu este de datoria mea“, a completat Sandoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS