23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Cred ca se poate evita retrogradarea“

„Cred ca se poate evita retrogradarea“

Fostul presedinte al „Craiovei Maxima“ a fost constient inca de la inceputul sezonului ca gruparea alb-albastra nu poate emite pretentii in aceasta editie a campionatului.


Decanul Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Craiova a fost nelipsit de la ultimele intâlniri ale Universitatii de pe teren propriu, unde a vazut la lucru mai multi elevi ai sai. Corneliu Andrei Stroe a vorbit deschis despre situatia delicata in care se afla gruparea alb-albastra, invocând faptul ca nu se poate vorbi deocamdata despre performanta. De altfel, cel care a creat „Craiova Maxima“ a afirmat ca rezultatul final din partida cu Poli Iasi este in conformitate cu cele petrecute pe terenul de joc, tinând cont si de erorile de arbitraj.


– Cum vi s-a parut intâlnirea cu Poli Iasi?


– Un meci de mare lupta, Iasiul este o echipa cu mai multa experienta, care s-a descurcat binisor pe prima scena si in campionatul trecut. Nu se compara cu experienta si cu tineretea Universitatii.


– Rezultatul reflecta ce s-a petrecut pe teren?


– Cred ca rezultatul este echitabil, daca ne gândim la faptul ca Iasiul a avut un avantaj de doua goluri si a fost la un pas de a face 3-0. Sigur, prin jocul hazardului puteam si noi sa câstigam partida, dar pâna la urma rezultatul este echitabil.


– Cum comentati arbitrajul? Credeti ca a dezavantajat Stiinta?


– Au fost greseli de arbitraj si de o parte, si de cealalta, dar Universitatea a fost dezavantajata mai mult. Nu stiu si nu vreau sa cred ca a fost ceva intentionat, dar este cert ca au fost destule erori in aceasta partida.


– Universitatea a inceput prost acest sezon. Credeti in revenirea echipei?


– In mod sigur, da. Cred ca lipsa de experienta va fi compensata cu tineretea si dorinta de afirmare, insa totul depinde de moral, de evolutiile din partidele urmatoare. Cu cât vor juca mai multe partide, cu atât vor capata mai multa experienta si curaj. Cred ca, in viitor, echipa va putea sa evite retrogradarea, pentru ca, sa fim cinstiti, asta ne cam dorim cu totii.


– Deci nu se pune problema de cupele europene, cum anunta conducerea la inceputul sezonului…


– Nu este vorba cum se dorea. A fost, cred eu, o exprimare de incurajare. Nu se putea pune problema ca vom ajunge noi in cupele europene. Chiar de la inceputul campionatului, când am vazut ca nu sunt cooptati jucatori de valoare, mi-am dat seama ca obiectivul propus nu poate fi realizat. Repet, cred ca se poate evita retrogradarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII