15.1 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRednic: „Suntem peste Xanthi ca valoare“

Rednic: „Suntem peste Xanthi ca valoare“

La conferinta de presa sustinuta la finalul partidei Xanthi – Dinamo, tehnicianul „câinilor“, Mircea Rednic (foto), a opinat ca echipa sa putea câstiga mai clar aceasta confruntare.


„La 3-1 puteam face 4-1, insa am intrat la pauza cu 3-2. In repriza a doua am inceput mai slab, iar timp de 15 minute grecii ne-au presat. Chiar si asa, am avut ocazii de a marca. Am luat prea multe goluri, cât n-am luat in sase etape. Au fost mari greseli de plasament si poate nici Matache nu a prins o zi prea buna, fiind cam ezitant“, a spus „Puriul“.


Rednic a dezvaluit ca este multumit de rezultatul obtinut in Grecia, dar nu este satisfacut de jocul pe care Dinamo l-a facut in faza defensiva. „N-am reusit sa ne desprindem in final la o diferenta mai mare de goluri. In a doua repriza, jocul a fost greoi si am fost egalati, contrar cursului jocului. Trebuie sa uitam acest meci. Nu avem voie sa gresim“, a precizat antrenorul dinamovist.


Mircea Rednic considera ca Dinamo are 60% sanse de calificare, opinând ca meciul din retur trebuie tratat facând abstractie de victoria „câinilor“ din Grecia. „Suntem peste Xanthi ca valoare. Mai avem un meci de jucat si trebuie sa il tratam ca si când ar fi prima intâlnire Dinamo – Xanthi. Am primit trei goluri de la Xanthi si ne-am facut singuri probleme“, a precizat antrenorul echipei bucurestene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS