12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu ma asteptam sa câstigam atât de clar“

„Nu ma asteptam sa câstigam atât de clar“

La finalul partidei de la Kiev, tehnicianul Stelei, Cosmin Olaroiu, a spus ca nu se astepta ca echipa sa sa câstige la o diferenta asa mare de scor.


„Cred ca este o victorie fericita pentru un debut intr-o competitie de asemenea anvergura. Baietii au fost extraordinari, au luptat mult si si-au dorit sa câstige. Nu ma asteptam la o victorie atât de categorica, dar ma asteptam la o victorie, deoarece am pregatit acest meci bine. Lucrurile ne-au iesit asa cum ne-am dorit“, a spus Olaroiu.


Olaroiu: „Asa vom juca toate meciurile“


Cosmin Olaroiu a opinat ca evolutia Stelei din meciul de miercuri demonstreaza ca fotbalul românesc este in ascensiune.


„Este un debut fericit, dar drumul este foarte greu, este o victorie de moral, incurajatoare. Asa vom juca toate meciurile. Steaua a dovedit ca merita sa fie aici, a confirmat ca merita in ciuda tuturor «binevoitorilor», care au spus ca vom obtine doar un punct si n-o sa marcam mai mult de un gol“, a mai spus antrenorul stelist.


Tehnicianul stelist a afirmat ca se gândeste deja la urmatoarele doua meciuri pe care Steaua le va disputa in campionat, deoarece este foarte important ca echipa sa sa câstige titlul la finalul sezonului.


„Daca reusim sa câstigam campionatul, asta ne va aduce din nou in Liga Campionilor, iar in al doilea an vom avea mai multa experienta. Ne vom stradui sa facem tot ce putem, drumul nu e usor, meciurile sunt foarte grele, depinde de zi, de moment. Pentru mine urmeaza doua meciuri foarte importante in campionat“, a precizat Olaroiu.


Demianenko a fost uimit


Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Anatoli Demianenko, a vorbit foarte putin la conferinta de presa desfasurata la finalul partidei cu Steaua. Tehnicianul ucrainean a spus ca nu isi poate explica evolutia sub orice critica a echipei sale.


„Am fost groaznici in aparare si am facut multe erori. Nu pot sa inteleg cum a fost posibil. Trebuie sa analizam ce s-a intâmplat in acest meci. Este dificil de inteles de ce jucatorii mei nu au facut ceea ce am vorbit si au preferat sa atace, neglijând defensiva. Am avut multi fotbalisti indisponibili si aceasta poate fi singura justificare“, a spus Demianenko.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS