16.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJuveti sub presiune

Juveti sub presiune

Deoarece rezultatele din acest sezon au lasat de dorit, Universitatea incearca din rasputeri sa-si revina, insa tensiunea din sânul echipei ar putea avea un rol negativ in partida de mâine, mai ales ca juvetii sunt cu moralul la pamânt.


Fara nici un dubiu, rezultatul din meciul cu Gloria Bistrita a demoralizat intreaga echipa, alb-albastrii pierzându-si increderea in propriile forte, dar si suporterii olteni, care nu mai sunt dispusi sa fie umiliti din nou.


Toata lumea este nemultumita de evolutia Universitatii, incepând de la finantator si terminând cu suporterul de rând, care s-a saturat sa asculte placa invechita pusa de nenumarate ori de oficialii olteni cu privire la media de vârsta si obiectivitatea arbitrilor. Toata lumea isi doreste o victorie categorica si o prestatie pe masura pentru a reveni la sentimente mai bune, pentru a reaprinde speranta, iar partida de mâine seara este un bun prilej pentru a pune punct tuturor gândurilor „negre“.


Meciul cu Poli Iasi este edificator


Tinând cont de pozitia din clasament, Universitatea fiind deja la un ingrijorator -4 la „adevar“, disputa cu Poli Iasi joaca un rol extrem de important in economia campionatului. Practic, alb-albastrii nu au voie sa greseasca deloc pe teren propriu, mai ales ca s-au dus confruntarile de foc, deci gruparea craioveana este obligata sa practice un joc ofensiv. Acest lucru este cu dus si intors, mai ales ca atacantii Stiintei sunt iesiti din forma, iar echipa moldoveana se poate multumi cu un punct.


Presiunea care planeaza asupra acestui duel este alimentata si de faptul ca finantatorul i-a amenintat pe jucatori ca va bloca platile pâna când vor incepe sa apara si rezultatele. In plus, Adrian Mititelu si Ovidiu Stinga au criticat, in premiera, prestatiile lui Dorel Stoica si compania, fapt care nu a facut altceva decât sa puna sare pe rana.


Pirvu si Gargalie au intrat in dizgratie


Alt factor care nu va avea un rol pozitiv in sânul echipei este redat de faptul ca Adrian Mititelu a hotarât sa ia masuri asupra jucatorilor care nu au aratat nimic pâna acum. Este vorba despre Lucian Pirvu, singurul atacant care a inscris in acest sezon, si Constantin Gargalie, cei doi urmând sa nu mai faca parte din lotul Stiintei care va aborda partida cu Poli Iasi. In cazul in care Pirvu si Gargalie nu se vor reabilita, risca sa fie pusi pe lista de transferuri, pentru ca Mititelu nu este dispus sa-i mai plateasca doar pentru faptul ca se antreneaza.


„Lui Pirvu ii dau trei mii de euro pe luna si el nu este in stare sa dea un sut la poarta. Gata cu el, afara din lot! In iarna, daca nu isi revine, urmeaza sa il pun pe lista de transferuri. Si cu Gargalie la fel. E jucator de divizia C, exact de unde l-am si luat!“, a spus Mititelu.


Pe lânga faptul ca in lotul alb-albastru primeaza teama de a nu pierde, Ovidiu Stinga si Costica Stefanescu se confrunta si cu probleme medicale, Andrei Ionescu si Florin Costea fiind in continuare incerti, iar aceste lucruri confirma ca Universitatea va avea viata grea cu Poli Iasi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII