18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCalafetenii dau peste „panduri“

Calafetenii dau peste „panduri“

Dunarea joaca impotriva celor de la EMC Rovinari, echipa intarita cu opt jucatori care fac parte din lotul formatiei Pandurii.


Nu mai putin de opt „panduri“ vor evolua pentru „satelitul“ EMC Rovinari care intâlneste astazi, de la ora 17.00, pe terenul de la Moi, formatia Dunarea Calafat. Pândaru, Murdarea, Costescu, Prodan, Cazacu, Dedu, Enescu si Vajda vor fi titulari, antrenorul Romica Negroiu urmând sa completeze echipa de start cu alti trei jucatori. Autorul victoriei de la Costesti, Vidakovic, va lipsi de aceasta data, fiind plecat in Serbia sa-si rezolve problemele cu viza, dar si asa misiunea celor din Calafat pare una imposibila. Totusi, meciul nu este dinainte jucat, iar Calafatul a dovedit ca este o echipa capabila de surprize, având la activ doar o infrângere.


Tot astazi, Petrolul Ticleni incearca sa recupereze la Mehedinti punctele pierdute etapa trecuta acasa cu Armata Craiova, jocul fiind gazduit de terenul „Municipal“ din Drobeta Turnu Severin. O alta disputa gorjeano-mehedinteana are loc mâine, de la ora 11.00, Minerul Motru – Severnav fiind practic derbiul etapei. Oaspetii sunt neinvinsi, dar nici „minerii“ nu au cedat in acest sezon nici un punct pe teren propriu, cele doua formatii ocupând primele doua pozitii ale clasamentului seriei a IV-a. Tot mâine, de la ora 11.00, Minerul Matasari primeste pe teren propriu replica echipei Rova Rosiori, jocul fiind condus de o brigada din Vâlcea cu Eugen Rosu la centru.


„Gazarii“ infrunta Armata


Derbiul judetului Dolj va avea loc la Craiova, pe tereneul „Electroputere“, unde Armata Craiova va primi vizita celor de la Gaz Metan Podari. „Militarii“ pornesc cu prima sansa, având ocazia ca prin jocul rezultatelor sa urce pe podium, in timp ce Gaz Metan spera sa reuseasca surpriza, multumindu-se si cu un rezultat de egalitate.


Programul complet al etapei a sasea: Armata Craiova – Gaz Metan Podari, Minerul Mehedinti – Petrolul Ticleni, CS Vulcan – Chimia Craiova, Minerul Uricani – Oltul Slatina, Progresul Corabia – Unirea Costesti, EMC Rovinari – Dunarea Calafat (astazi, ora 17.00), Alro Slatina – CS Alexandria, Minerul Motru – Severnav Severin, Minerul Matasari – Rova Rosiori (mâine, ora 11.00).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS