14.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Universitatea este o echipa imprevizibila“

„Universitatea este o echipa imprevizibila“

Presedintele Gloriei Bistrita este convins ca echipa sa va avea viata grea duminica, pentru ca intâlneste un adversar care nu are nimic de pierdut.


Fara dar si poate, intâlnirea de duminica, dintre Gloria Bistrita si Universitatea, este deschisa oricarui rezultat, deoarece nici una dintre cele doua combatante nu isi permite sa piarda. Elevii lui Ovidiu Sabau nu concep insuccesul din pricina faptului ca evolueaza pe teren propriu, in plus, nici pozitia din clasament nu este tocmai linistitoare, in timp ce alb-albastrii isi doresc foarte mult sa demonstreze ca esecul inregistrat in fata „câinilor rosii“ a fost un accident.


Din aceste considerente, Jean Padureanu a afirmat ca se teme de acest meci, fiind convins ca juvetii vor pune foarte multe probleme. Presedintele Gloriei este convins in schimb ca partida va fi pe placul spectatorilor, pentru ca ambele combatante detin jucatori tehnici, dornici de afirmare si acest lucru nu poate conduce decât la spectacol.


– Cum vedeti partida de duminica?


– Este un meci ca oricare altul, adica foarte greu. Nu exista nici o partida câstigata dinainte. Sper din tot sufletul sa câstigam, dar sunt convins ca nu va fi usor.


– Pe ce va bazati când spuneti ca nu va fi usor?


– Am inceput destul de slab acest sezon si acest lucru se reflecta in clasament. Nici Craiova nu a rupt gura târgului, dar, tinând cont ca joaca in deplasare, va fi mult mai relaxata pe teren. Practic, Universitatea nu are nimic de pierdut si va incerca sa se agate de orice pentru a pleca neinvinsa. Oricum, situatia din clasament nu permite nimanui sa greseasca.


– Credeti ca oltenii vor elabora un joc defensiv?


– Nu stiu ce sa zic. Sunt convins ca ei s-ar multumi si cu un punct. De aceea, indiferent ce loc am ocupa in clasament, noi nu ne putem permite sa pierdem, pentru ca jucam pe teren propriu, iar punctele trebuie sa ramâna acasa.


– Va este teama de Universitatea?


– Craiova ramâne o echipa buna si foarte periculoasa. Când nu te astepti, atunci loveste. Când joaca foarte bine, cum a facut-o cu FC Arges si cu Rapid, când face un meci foarte slab, cum a fost partida cu Dinamo. Universitatea este o echipa imprevizibila, de aceea nu trebuie sa privim de sus acest meci.


– Sunt jucatori indisponibili?


– Nu avem nici accidentati si nici suspendati. Din acest punct de vedere suntem in ordine. Bine, acum, Doamne fereste, se pot intâmpla multe pâna duminica. Sper sa fim ocoliti de ghinioane.


– Puteti oferi un pronostic?


– Nu imi place sa fac pronosticuri, pentru ca in fotbal nimic nu este cert. Singurul lucru pe care il garantez este spectacolul, pentru ca ambele echipe detin jucatori tehnici si ambitiosi, iar acest lucru nu poate conduce decât la un fotbal de calitate. In rest, cine este mai bun sa câstige.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS