15.1 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Eu sunt de vina la golul doi“

„Eu sunt de vina la golul doi“

Unul dintre cei mai slabi jucatori de pe teren in partida de la Constanta, Cosmin Contra, a recunoscut ca este principalul vinovat pentru primirea celui de-al doilea gol. „Eu sunt de vina la golul doi. Am facut marcaj prea strâns la Jankovic si l-am lasat liber pe Petrov. Dar asta e!“, a spus „Gurita“.


La rândul sau, Adrian Mutu a opinat ca bulgarii au reusit sa egaleze deoarece tricolorii au facut pasul inapoi dupa ce au marcat cel de-al doilea gol. „Am crezut ca vom invinge, dar bulgarii au profitat de niste momente de degringolada in tabara noastra si asa am pierdut doua puncte. La 2-0, i-am zis lui Chivu sa nu ne retragem pentru ca mai putem marca. Oricum, privind jumatatea plina a paharului, am demonstrat ca suntem o trupa omogena si poate acest lucru ne va ajuta pe viitor“, a precizat „Briliantul“.


Cristi Chivu a fost si el foarte dezamagit de remiza: „Nu ne-am pierdut deloc concentrarea, dar ne-a fost mai greu sa construim in repriza secunda. E greu de acceptat egalul pentru ca, la cum s-a jucat, nu ma asteptam decât la o victorie“.


In sfârsit, presedintele Federatiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a spus la finalul meciului cu Bulgaria ca este dezamagit de rezultat, dar nu si de prestatia tricolorilor. „Suntem peste bulgari. E pacat insa ca nu am reusit sa invingem, pentru ca am jucat bine. Am avut niste greseli copilaresti. Am condus cu 2-0 si am primit golurile pe niste greseli individuale“, a spus Mircea Sandu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS