19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal a facut scor cu clujenii

FC Caracal a facut scor cu clujenii

Gruparea din „Orasul minunilor“ continua seria rezultatelor bune, dupa victoria de la Râmnicu Vâlcea venind un succes categoric cu Universitatea Cluj. Ieri, in runda a cincea, elevii lui Eftimie Iordan au zburdat pe teren si s-au impus cu 4-0 in fata „sepcilor rosii“, care au ca obiectiv promovarea. Caracalenii au marcat câte doua goluri pe repriza, prin S. Popescu (’19, ’77), Istinie (’44) si Boroiban (foto), ultimul inchizând tabela cu patru minute inainte de final. Oltenii au mai irosit si alte ocazii, dovedind ca formeaza o echipa redutabila, care va avea un cuvânt greu de spus in acest sezon.


„A fost cea mai buna evolutie a noastra de pâna acum. Niciodata nu i-am vazut pe baieti sa joace asa de bine, sa le iasa totul si sa faca spectacol in fata unei formatii experimentate“, a afirmat la finalul partidei presedintele lui FC Caracal, Jean Nitulescu, care a tinut sa mai precizeze ca echipa este una tânara, formata, cu doua exceptii, din jucatori intre 17 si 22 de ani.


In derbiul Olteniei, Building Vânju Mare – CSM Vâlcea, gazdele s-au impus cu 1-0, gratie reusitei lui Nitu din minutul 39, si au „evadat“ din subsolul clasamentului. Iata si celelalte rezultate inregistrate ieri, in etapa a cincea a seriei a 2-a a ligii secunde: Auxerre Lugoj – Corvinul 1-1, Minerul Lupeni – Politehnica II Timisoara 0-0, FC Baia Mare – Unirea Dej 2-1, FC Târgoviste – Dacia Mioveni 1-2, Apulum – Gaz Metan Medias 1-0, CFR Timisoara – IS Câmpia Turzii 0-2, FC Bihor – FCM Resita 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU