10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii s-au descurcat bine

Alb-albastrii s-au descurcat bine

Echipa lui Bornescu si Velcovici nu a reusit sa treaca de formatia lui Rose, in meciul disputat la Mogosoaia, partida care nu a stârnit prea mult interesul publicului.


Desi initiativa FRF a fost aplaudata si incurajata, partida dintre selectionata ligii si cea a strainilor din campionat nu a stârnit interesul publicului spectator, tribunele stadionului de la Mogosoaia fiind aproape goale. Selectionata LPF a remizat, scor 1-1, in fata formatiei pregatite de Giuseppe Giannini, Aldea fiind cel care a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, dupa ce, in prima repriza, Emeghara deschisese scorul.


Cosmin Olaroiu, antrenorul selectionatei Ligii, a marjat pe urmatoarea formula: Bornescu (Vitca) – Olah (S. Stancu), Ratiu, I. Rada (Mardare), Nesu (Balace) – Hidisan (Grigorie), Lovin (Fl. Lungu), Cristocea (Velcovici) – Tilinca (Gado), Nastasie (Aldea) – V. Badea (C. Tanasa). De partea cealalta, Giuseppe Giannini a apelat la serviciile urmatorilor jucatori: Carlos (Guso) – M. Jose, Nogo, Daouda (Bazzi), Emeghara (Filatov) – Abiodun, Ljubinkovic, P. Oliveira (Vranjkovic), Semedo (Shroj), Rose (Diaz) – Bukvic.


Stinga revine astazi in Banie


Intreruperea campionatului a fost ca o gura de oxigen pentru Ovidiu Stinga, care, imediat dupa meciul cu Dinamo, s-a repezit pâna in Olanda, la familia sa. In aceasta saptamâna de „vacanta“, tehnicianul Universitatii a urmat un tratament in „Tara Lalelelor“ si a spionat antrenamentele lui PSV Eindhoven, in speranta ca ii va folosi in viitorul apropiat.


Minivacanta lui Stinga a luat sfârsit insa, „Olandezul“ fiind asteptat astazi in Banie de oficialii olteni, pentru a pune la punct fiecare detaliu pâna la intâlnirea cu Bistrita, care va avea loc duminica, 10 septembrie, de la ora 16.00, pe stadionul „Gloria“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS