21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAmoroso, de la Milan la Corinthians

Amoroso, de la Milan la Corinthians

Marcio Amoroso, care a evoluat in sezonul trecut la echipa italiana AC Milan, este foarte aproape de semnarea unui contract cu gruparea braziliana Corinthians. Atacantul, care are 32 de ani, nu a reusit sa contabilizeze in tricoul lui Milan decât patru meciuri in Serie A si a inscris un singur gol. Jucatorul brazilian si-a exprimat dorinta de a reveni in tara natala, dupa zece ani petrecuti la mai multe echipe din Europa (Udinese, Parma, Borussia Dortmund si Malaga).


„Milan mi-a oferit un contract bun, dar nu jucam. Din cauza ca nu-mi gaseam un loc in echipa, am plecat. Mi-a fost greu sa ma despart de Milan, dar Corinthians m-a cautat si acum voi da totul pentru noua mea echipa“, a spus Amoroso.


Corinthians a anuntat plecarea atacantului argentinian Carlos Tevez la o echipa care nu a fost deocamdata facuta publica, iar presa braziliana a scris ca Amoroso a fost adus tocmai pentru a-l inlocui pe acesta. Milan nu a confirmat deocamdata cedarea lui Amoroso, preferând ieri sa oficializeze mai intâi venirea lui Ricardo Oliveira de la Betis Sevilla.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS