11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Tacerea mieilor

Daca, inaintea disputei cu Dinamo, Adrian Mititelu a facut destule afirmatii belicoase la adresa oficialilor din „Stefan cel Mare“, la finalul partidei, finantatorul Universitatii abia daca a putut sa inchege o fraza. „E greu de suportat o infrângere acasa, cu 4-0, si mai ales in fata unei echipe rivale, ca Dinamo“, a spus Mititelu.


Nu acelasi lucru s-a intâmplat si cu staff-ul dinamovist, Cornel Dinu gasind cuvinte destul de dure la adresa lui Adrian Mititelu, acuzându-l ca poarta o mare parte din vina pentru cele petrecute pe teren. „Cine seamana vânt culege furtuna. Nu inteleg de ce Craiova nu alege jucatorii din propria pepiniera, pentru ca este foarte eficienta, si ma mir cum prefera fotbalistii din linia rugbistica a Australiei“, a spus Cornel Dinu.


Daca administratorul-delegat al lui Dinamo i-a reprosat finantatorului craiovean proasta politica manageriala dusa pâna acum, Cristi Borcea nu a dorit decât sa-i readuca aminte lui Mititelu cine este Dinamo, ironia acestuia bazându-se pe rezultatul afisat pe tabela de marcaj.


„Am reusit sa obtinem cele trei puncte foarte usor. A fost o victorie normala, meritata si, la pretentiile pe care le are Dinamo, trebuia sa câstigam. Nu ii dedic nimic lui Mititelu pentru ca o echipa de calibrul lui Dinamo nu se putea impiedica de Craiova“, a spus Borcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII