18.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportPrima victorie pentru Bölöni

Prima victorie pentru Bölöni

Echipa pregatita de tehnicianul român, AS Monaco, a invins duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formatia Sedan.


AS Monaco, echipa antrenata de românul Ladislau Bölöni, a obtinut duminica prima victorie din actuala editie a campionatului Frantei, invingând, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formatia Sedan, in etapa a patra. Atacantul din Sierra Leone, Mohamed Kallon, a marcat primul gol al monegascilor in minutul 31, iar fundasul Francois Modesto a majorat diferenta de pe tabela in ultimul minut al primei reprize. Sedan a marcat in minutul 84, gratie autogolului brazilianului Bolivar de la Monaco. Echipa lui Bölöni are patru puncte dupa tot atâtea meciuri disputate si a urcat pe locul al 13-lea in clasament dupa victoria de duminica.


Bölöni, multumit de evolutia jucatorilor sai


La finalul meciului cu Sedan, Bölöni s-a declarat multumit de evolutia jucatorilor sai de la AS Monaco. Tehnicianul român a adaugat insa ca monegascii mai au câteva lucruri de pus la punct. „Sunt multumit de rezultat. Sper ca jocul nostru sa fie din ce in ce mai bun in continuare. As fi vrut sa evitam primirea acelui gol, care mi-a dat mari emotii pentru ultimele zece minute ale partidei. Echipa mea a inceput foarte bine meciul si in finalul primei reprize chiar a facut spectacol. In partea a doua a intervenit o usoara relaxare. Anumiti jucatori au inregistrat un progres vizibil, dar nu toti. Principala problema la noi a fost atitudinea jucatorilor in timpul meciurilor si sper sa reusesc sa o rezolv“, a spus Bölöni, aflat la prima victorie pe banca noii sale formatii.


Echipa lui Bratu a câstigat


Valenciennes, echipa la care evolueaza atacantul român Florin Bratu, s-a impus, cu scorul de 3-1, pe teren propriu, in partida cu Rennes, dupa ce oaspetii au condus cu 1-0. Briand a marcat pentru Rennes in minutul 23, dar Valenciennes a avut o evolutie de senzatie in repriza a doua si a inscris de trei ori, prin Dufresne (’63, ’75) si Bezazz (’90+2). Bratu a fost titular la gazde si a evoluat pâna in minutul 81, fiind inlocuit cu Dossevi. Cu cinci puncte, Valenciennes ocupa locul 11.


AJ Auxerre, cu Daniel Niculae pe teren din minutul 66, a continuat seria evolutiilor proaste si a pierdut din nou, cu 1-0, pe terenul formatiei Nancy. Mijlocasul Benjamin Gavanon a inscris singurul gol al gazdelor, din penalti, in minutul 73. Auxerre are numai doua puncte si se afla pe pozitia a 18-a in clasament.


Ligue 1, etapa a 4-a


Rezultatele inregistrate in etapa a patra din Ligue 1: Nice – Olympique Lyon 1-4, Lille – Bordeaux 3-0, Lorient – Nantes 3-1, Sochaux – PSG 3-2, Troyes – Toulouse 1-2, Marseille – Le Mans 2-0, Monaco – Sedan 2-1, Nancy – Auxerre 1-0, Saint Etienne – Lens 3-2, Valenciennes – Rennes 3-1.


Clasament: 1. Marseille 10 puncte; 2. Lyon 10; 3. Lille 9; 4. Nancy 9; 5. Saint Etienne 9; 6. Sochaux 8; 7. Lorient 7; 8. Le Mans 7; 9. Toulouse 7; 10. Bordeaux 6; 11. Valenciennes 5; 12. PSG 4; 13. Monaco 4; 14. Lens 4; 15. Troyes 2; 16. Sedan 2; 17. Nantes 2; 18. Auxerre 2; 19. Rennes 1; 20. Nice 1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS