9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNiculescu: „Ce bine e in iad!“

Niculescu: „Ce bine e in iad!“

– O corectie severa pentru Universitatea. Crezi ca scorul reflecta cele intâmplate pe teren?


– Dupa aspectul jocului, scorul trebuia sa fie si mai mare. E parerea mea. Trebuie sa fim corecti.


– Ai fost pe teren, ce parere ai despre Universitatea? Ce crezi ca i-a lipsit?


– Crezi ca ma intereseaza ce i-a lipsit Craiovei? Pe mine ma intereseaza Dinamo. Noi am jucat cu o echipa normala, de plutonul Diviziei A. M-am bucurat ca am câstigat trei puncte, nimic mai mult. Nu a fost nimic special la acest meci.


– Ai avut o primire speciala aici, suporterii nu te-au uitat…


– Deja nu ii mai bag in seama. Cine, baietii de la peluza?! Cine, baiatul ala cu corespondenta?! Cum ii zice, ca i-am uitat porecla. A… „Postasu’“. Nu mai bag in seama toti amarâtii.


– Te-au motivat declaratiile venite din tabara craioveana?


– Pai, nu stiti ca se intâmpla asa an de an? De cinci – sase ani incoace, când jucam la Craiova, primim numai mesaje de genul „va asteapta iadul“, „va asteapta cazanul cu smoala“ si mai stiu eu ce ne asteapta pe aici. Ce bine e in iad! Ce bine ar fi sa fie pe toate stadioanele din România cum este la Craiova. Suporterii olteni nu si-au dat seama ca noua ne dau aripi cu o asemenea atmosfera? Pe noi ne-ar omori indiferenta, nicidecum o astfel de primire.


– Ti-ai dori 30 de mii de spectatori si in „Groapa“?


– Pai, nu are stadionul Dinamo o capacitate atât de mare, ca, daca ar avea, s-ar umple. Normal ca mi-as dori 30 de mii de spectatori. Nu asta este problema acum. Am obtinut cinci victorii in cinci meciuri si nu trebuie sa ne oprim aici, asta ne intereseaza pe noi acum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII