17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Neam umilit!

Universitatea nu si-a putut depasi conditia in meciul contra „câinilor rosii“, evolutia penibila a juvetilor conducând la o victorie a oaspetilor foarte lejera, mai lejera decât s-ar fi asteptat.


Durere mare duminica seara pe „Ion Oblemenco“. Universitatea nu a reusit sa implineasca visul oltenilor, pierzând in derbiul orgoliilor cu un scor neverosimil. Mai mare decât un scor de neprezentare! Pe teren propriu! Si nu a mai fost nici un arbitru de vina si nici alti factori nu s-au putut invoca. Diferenta dintre cele doua echipe a fost strict legata de valoare. Cosmarul a purtat semnatura lui Ionel Ganea, cele patru reusite de exceptie ale acestuia neputând fi trecute la capitolul sansa, ci experienta. Nimic nu se putea termina mai prost, o infrângere de o asemenea maniera, in fata lui Dinamo, a lasat fara cuvinte intreaga Oltenie, care, incet-incet, incepuse sa spere. Acum, totul s-a spulberat. Este liniste pe strazi si totul pare sinistru. Nimeni nu vorbeste si nici nu vrea sa fie intrebat, pentru ca este prea dureros sa deschizi acest subiect. Toti asteapta sa treaca timpul si ranile sa se inchida de la sine, dar fiecare este constient ca, in suflet, cicatricele vor ramâne si vor rascoli de câte ori vor fi privite.


Fanii, la rascruce de drumuri


Remiza de la Rapid a avut un efect pozitiv asupra suporterilor, care au regasit pofta de fotbal si au revenit pe stadion. Insa, din pacate, „elanul“ acestora s-a taiat foarte repede, lamurindu-se de capacitatea de lupta a elevilor lui Ovidiu Stinga. Evolutia jenanta a alb-albastrilor, certificata de rezultatul de pe tabela de marcaj, nu are nici o scuza. De fapt, nimeni nu a cautat asa ceva, majoritatea suporterilor plecând de la stadion impacati cu gândul ca atât pot alb-albastrii. De ce? Pentru ca au vazut un Stinga mai imprecis ca niciodata, au vazut o defensiva subreda si un portar fara reactie la golurile lui Ganea. Au vazut ca mijlocasii de banda sunt inerti si o forta ofensiva inofensiva. Au vazut ca nu pot remarca nici un component al Universitatii si asta a durut foarte tare. N-au vazut o faza cursiva, nici macar o centrare buna, de ocazii de poarta nefiind vorba. N-au vazut fotbal si asta este grav, pentru ca vor gasi cu greu drumul spre „Ion Oblemenco“ de acum incolo, mai ales daca nu se schimba ceva in jocul echipei. Pentru ca s-au saturat de postura de pierzatori, nu vor sa mai traiasca sentimentul de umilinta. Vor o echipa de invingatori, care sa reprezinte acest neam de invingatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII