16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


Alexandru M.


(…) S-a terminat meciul si am plecat spre casa (…). Am ajuns la intersectia de la Facultatea de Medicina veche (…). La intersectie, exact vizavi de medicina, pe colt, a trecut autocarul cu echipa lui Dinamo. Pe alee erau si suporteri ai Craiovei, si civili (nimeni nu a aruncat cu nimic, masina s-a dus linistita spre strada Caracal). Dupa ce a trecut masina ne-am trezit cu vreo 30 de jandarmi alergând spre noi, cei care eram pe alee, adresându-ne cuvinte urâte, dând cu paralizante, agresându-ne cu bulane pe spinare, imbrâncindu-ne, zicând ca nu avem voie s-o luam pe strada aceea. Nu ne-a avertizat nimeni ca nu avem voie sa mergem pe-acolo, asa cum era normal si civilizat (…); pur si simplu au tabarât pe noi ca pe niste animale cu paralizante, apoi cu bulanele. Mai târziu, dupa ce s-a mai linistit atmosfera, am intrebat politia de unde erau acei jandarmi care ne-au agresat si ni s-a raspuns ca era un grup trimis de la Bucuresti. Eu, din fericire, nu am fost decât imbrâncit si am primit un paralizant in nas, altii au fost mai putin norocosi. Chiar ii rog din tot sufletul pe cei care au fost acolo si au avut de suferit de pe urma tratamentului huliganic al jandarmilor sa vina si sa spuna aici. (…) Sper ca GdS sa publice ce s-a intâmplat in fata Medicinei vechi (…). Rusine jandarmeriei române, rusine Bucuresti! (…)


Dragos C.


(…) mizerabil comportamentul acelor purtatori ilegali de bulan, si nu e prima oara când actioneaza prosteste, pripit, uzând excesiv de forta. Bine, pe 3 iunie, la meciul nostru de la Dinamo II, cei cinci jandarmi prezenti stateau pasivi ca niste pensionari care isi fac siesta, ba chiar se hlizeau, in timp ce 300 de haidamaci cu bâte si lanturi ii calcau in picioare pe 30 de pusti de 16-17 ani (…).


Cititorius


Greu de digerat aceasta infrângere, pe propriul teren, in fata unei echipe asa de mult urâte in Oltenia, si nu numai. Conducerea Universitatii trebuie sa faca analiza acestei partide si sa ia masurile care se impun. O echipa competitiva nu se poate face doar cu declaratii belicoase. Desteptarea!


Nu credeam ca scene de tipul celei relatate de Alexandru se mai pot intâmpla astazi in România.


Nu stiu de ce a trebuit sa fie aduse forte de jandarmi din Bucuresti, si nu din zone neutre. Cei care au hotarât asa sunt ori prosti, ori rau intentionati. Craiovenii care au fost lezati de aceasta banda de asa-zisi jandarmi fara nici un motiv trebuie sa se organizeze si sa ceara pedepsirea acestor nemernici.


Cristian O.


Pacat! Un asemenea public merita o ECHIPA, nu un râs! Asta se intâmpla când nu se investeste nimic. Mititelu ar face mai bine sa-si tina gura si sa nu mai serveasca minciuni si amagiri unor suporteri care ar merita infinit mai mult. Ne-ai facut de râsul lumii, Mititelule! Vezi-ti de furturi si fraude, ca n-ai nici o legatura cu fotbalul! Ai sa mai vezi tu atâta lume pe stadion când o face plopu’ mere!


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII