19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMinuni la Râmnicu Vâlcea

Minuni la Râmnicu Vâlcea

Liga a II-a


CSM Vâlcea – FC Caracal 1-3


Stadion „Municipal“, spectatori: 1.000.


Au marcat: Budean ’34 / Sg. Popescu ‘6, ’69, Vlasceanu ’87.


CSM: Pampea – M. Dumitru, Bier, Situwe, Cercel – Vladuti (46, Nita), Lepadatu, A. Savu, Budean – Ciortan, Mot. Antrenor: Costel Pana.


FC Caracal: T. Lung – Savulescu, Pasare, Vodita, Nauiu – M. Militaru, Gheba (’55, Vlasceanu), Al. Negrila, Al. Serban (’58, Istinie) – Boroiban (’40, Al. Filip), Sg. Popescu. Antrenor: Eftimie Iordan.


Cartonase rosii: Lepadatu ’30 / Militaru ’30.


Au arbitrat: V. Stanisteanu – E. Ungureanu si E. Crângasu.


FC Caracal pierduse etapa anterioara cu 0-1 pe teren propriu, in fata celor de la FCM Resita. Dusul rece suportat in fata propriilor suporteri i-a facut insa pe caracaleni sa se motiveze mai mult in partida de la Vâlcea. Trupa lui Eftimie Iordan a inceput bine partida si a inscris prin Sergiu Popescu dupa o faza lucrata de Vodita, jucator care dovedeste maturitate in joc si creste de la meci la meci. Gazdele au egalat spre finalul primei reprize prin Budean, dupa o faza prelungita de atac, Ciortan nimerind in prealabil transversala. Pâna la pauza n-am mai consemnat decât bataia generala de la mijlocul terenului generata de un fault, in urma careia cele doua echipe au ramas cu un om in minus, Lepadatu si Militaru fiind trimisi la cabine de arbitrul Stanisteanu.


La reluare, gazdele s-au aruncat in atac incercând sa marcheze. Vâlcenii au construit bine pâna la marginea careului advers, insa de fiecare data pasa decisiva a lasat de dorit, singura ocazie mai clara a CSM-ului fiind ratata de Ciortan. Si cum ocaziile se razbuna, cei care au dat lovitura au fost caracalenii, Sergiu Popescu punctând inca o data in poarta lui Pampea. Vâlcenii au cazut psihic, nereusind sa-si revina dupa golul primit, golul trei al echipei din Caracal cazând fara sa mai surprinda pe nimeni. Cu aceasta victorie, FC Caracal a urcat in prima jumatate a clasamentului, fiind la doua puncte de podium, in timp ce echipa CSM Vâlcea, obisnuita de anul trecut cu fruntea clasamentului, se vede pusa in postura de „outsider“, strângând doar trei puncte din patru meciuri. In plus, antrenorul Costel Pana se simte din ce in ce mai presat, suporterii cerându-i demisia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS