18.4 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBine ati venit in iad !

Bine ati venit in iad !

Elevii lui Ovidiu Stinga au toate motivele din lume sa invinga gruparea din Stefan cel Mare, o victorie in fata rivalei de moarte insemnând cea mai mare bucurie in rândul fanilor alb-albastri.


Nimic nu poate fi mai frumos decât o victorie in fata lui Dinamo. Nimic nu se compara cu placerea de a avea „câinii rosii“ la picioare. Nimic nu poate fi mai placut decât sa ai un stadion plin care isi arata ura pentru culorile alb-rosii si pentru trecutul „masluit“ al acestora. Nimic nu pune in balanta sentimentul avut la un scor concludent pe tabela de marcaj. Nimic nu trebuie sa stirbeasca aceste momente unice din viata suporterului oltean.


Aceste lucruri ar trebui sa-i motiveze pe elevii lui Ovidiu Stinga, sa-i determine sa lupte exemplar si sa câstige acest duel asteptat de multa vreme si cu multa ardoare. Sa puna suflet si sa alerge pâna la epuizare daca este nevoie, numai sa nu dezamageasca, pentru ca un eventual esec in meciul de astazi ar fi foarte dureros. Dorel Stoica si compania nu trebuie sa aiba mila de adversar, trebuie sa-l anihileze si sa-l reduca la tacere, sa-l determine sa se uite pe tabela de marcaj si sa ofteze. Cu alte cuvinte, sa-i reaminteasca faptul ca aici este Craiova, adica patria fotbalului si capitala suporterilor.


 


Orgoliul naste sperante


 


Chiar daca in ultimii ani Universitatea a stat in umbra, un meci cu Dinamo a fost tratat cu mare seriozitate atât de jucatori, cât si de suporteri, fanii olteni iesind intotdeauna cu fruntea sus de pe stadion. Indiferent ca s-a jucat pe stadionul „Ion Oblemenco“ sau in „Groapa“. Ei au fost acolo si au reprezentat cu brio Oltenia, au facut spectacol. Atmosfera a fost intotdeauna aceeasi.


„Craiova – Dinamo, un asemenea meci nici nu mai conteaza in teren. El evadeaza din iarba si da navala in tribune. Acolo unde suporterii vor sa-si astâmpere foamea de un trecut glorios, valurind iubirea alb-albastra prinsa in betele de steag si obligând orice adversar sa defileze la picioarele unui Oblemenco de piatra, nemuritor pe soclul lui!“, a fost caracterizarea marelui jurnalist Ion Cupen, dupa Universitatea – Dinamo 2003-2004.


Cu siguranta asa va fi si acum, când minunatul public alb-albastru a zis prezent, biletele fiind cumparate din timp, pentru ca un astfel de meci nu trebuie ratat, trebuie savurat si tratat ca atare. Deci juvetiilor nu le ramâne decât sa se impuna si, cu ajutorul stadionului arhiplin, sa le creeze dinamovistilor senzatia ca au ajuns din nou jos, in iadul alb-albastru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII