14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMilan s-a calificat in faza grupelor

Milan s-a calificat in faza grupelor

„Rossonerii“ s-au impus la Belgrad, in fata echipei Steaua Rosie, cu 2-1, dupa ce câstigasera si meciul tur, cu 1-0.


Formatia italiana AC Milan s-a calificat, marti seara, in grupele Ligii Campionilor, dupa ce s-a impus, cu scorul de 2-1 (1-0), pe terenul formatiei sârbe Steaua Rosie Belgrad, in mansa secunda a turului trei preliminar. Atacantul Filippo Inzaghi, cel care marcase unicul gol in prima mansa, a inscris si primul gol al meciului de la Belgrad, cu o lovitura de cap de la trei – patru metri, in urma unei centrari a lui Gattuso. In minutul 79, „rossonerii“ au marcat pentru 2-0, prin olandezul Seedorf, in urma unei actiuni personale a lui Kaka. Golul sârbilor a fost inscris un minut mai târziu, de Djokic, care a profitat de o eroare a fundasului Alessandro Costacurta. Partida s-a disputat pe stadionul „Crvena Zvezda“ si a fost urmarita de 55.000 de spectatori.


Intr-o alta partida disputata marti, la Pamplona, in Spania, Osasuna a terminat la egalitate, scor 1-1, cu germanii de la Hamburg SV, ratând astfel calificarea in grupe, dupa ce in tur cele doua echipe incheiasera nedecis, 0-0. Mijlocasul gazdelor Javier Cuellar a marcat primul gol al meciului, in minutul 6, iar golul care a trimis-o pe Hamburg in grupe a fost inscris de olandezul Nigel De Jong, cu un sfert de ora inainte de final.


Alta echipa spaniola, FC Valencia, a reusit sa acceada in grupele Ligii Campionilor, invingând, cu scorul de 3-0, formatia SV Salzburg, dupa ce austriecii se impusesera in prima mansa cu 1-0. Golurile „liliecilor“ au fost marcate de Fernando Morientes (’13), David Villa (’33) si David Silva (’90+4).


La Kiev, pe teren neutru, israelienii de la Maccabi Haifa au terminat la egalitate, scor 1-1, cu FC Liverpool, englezii obtinând calificarea gratie victoriei cu 2-1 inregistrate in meciul tur. Pentru „cormorani“ a marcat Peter Crouch, in minutul 54, iar golul israelienilor a fost semnat de Collauti (’63).


Alta echipa care va fi prezenta in grupele Ligii Campionilor este Benfica Lisabona, care s-a impus intr-o maniera categorica, pe teren propriu, scor 3-0, in fata gruparii Austria Viena. Pentru lusitani au marcat Rui Costa (’21), Nuno Gomes (’45+3) si Petit (’57). Meciul tur se terminase cu scorul de 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS