17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFarina si Benquerenca vor arbitra tricolorii

Farina si Benquerenca vor arbitra tricolorii

UEFA a anuntat arbitrii si observatorii meciurilor pe care nationala de fotbal a României le va disputa cu Bulgaria (2 septembrie) si Albania (6 septembrie), in preliminariile Campionatului European din anul 2008. Dupa cum informeaza FRF, meciul cu Bulgaria, programat la Constanta, va fi condus de o brigada din Italia, avându-l la centru pe Stefano Farina. El va fi ajutat de arbitrii asistenti Paolo Calcagno si Alessandro Lion, precum si de arbitrul de rezerva Giovanni Nicola Ayroldi. Delegat UEFA este austriacul Gerhard Kapl, iar inspector pentru arbitraj germanul Eugen Strigel.


La partida cu Albania, care se va juca la Tirana, vor oficia arbitri din Portugalia. La centru se va afla Olegario Manuel Bartolo Faustino Benquerenca, insotit de arbitrii asistenti Jose Carlos Neves Ramalho si Joao Ferreira dos Santos, precum si de arbitrul de rezerva Paulo Cesario Barbosa Pereira. Delegat UEFA a fost desemnat ungurul Balasz Makray, iar inspector pentru arbitraj scotianul Robert B. Valentine.


Reunirea lotului României va avea loc pe 28 august, la ora 11.00, jucatorii urmând sa plece spre hotelul Rex din Mamaia imediat dupa reunire. In prealabil, la ora 10.45, selectionerul echipei nationale, Victor Piturca, va sustine o conferinta de presa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS