17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBarcelona a zdrobit pe Bayern München

Barcelona a zdrobit pe Bayern München

Campioana en-titre a Spaniei si detinatoarea trofeului Ligii Campionilor, FC Barcelona, a invins marti seara, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (3-0), formatia germana Bayern München, intr-o partida amicala. Brazilianul Ronaldinho a deschis scorul in minutul 29, iar camerunezul Samuel Eto’o a majorat diferenta de pe tabela trei minute mai târziu. In minutul 37, atacantul african a realizat „dubla“. Scorul final a fost stabilit de argentinianul Javier Saviola, in minutul 50.


Cu ocazia disputarii acestei partide, a avut loc si prezentarea oficiala a lotului echipei FC Barcelona pentru sezonul 2006/2007. Meciul, disputat pe stadionul „Nou Camp“, a fost urmarit de 76.644 de spectatori.


FC Barcelona a evoluat in urmatoarea formula: Valdes – Zambrotta, Oleguer, Marquez, Sylvinho – Xavi, Motta, Deco – Messi, Eto’o, Ronaldinho. Au mai jucat: Jorquera, Belletti, Edmilson, Thuram, Gio, Van Bommel, Gudjohnsen, Iniesta, Giuly, Saviola si Ezquerro.


Bayern München a aliniat urmatorul „unsprezece“: Kahn – Sagnol, Van Buyten, Demichelis, Hummels – Ottl, Karimi, Dos Santos, Salihamidzic – Pizarro, Podolski. Au mai jucat: Lahm si Schweinsteiger.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS