22.8 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Minerii“, calificati in bloc

„Minerii“, calificati in bloc

Minerul Motru, EMC Rovinari si Minerul Matasari sunt echipele gorjene din Liga a III-a care au depasit faza a III-a a Cupei României, ultima fara sa transpire pentru calificare. Gilortul Târgu Carbunesti, echipa aflata in reorganizare, nu s-a prezentat pe teren propriu, cedând fara lupta, in favoarea „minerilor“ din Matasari, calificarea in faza urmatoare a competitiei surprizelor.


EMC Rovinari a dispus de Minerul Mehedinti, scor 1-0, gratie reusitei „pandurului“ Cazacu. O combinatie de Liga I, Vidakovic – Cazacu a fost suficienta pentru ca „satelitul“ echipei Pandurii sa elimine din competitie alta grupare finantata de SNLO. Si de aceasta data tehnicianul „pandurilor“, Eugen Neagoe, a trimis la Moi cinci jucatori, Pândaru, Vajda, Dedu, Cazacu si Vidakovic, ultimul acuzând suprafata de joc, denivelata si tare.


Candidata pentru Liga a II-a, Minerul Motru, a avut nevoie de prelungiri pentru a elimina Arsenal Motru, o viitoare divizionara D. Patrian Trifu a marcat golul victoriei in minutul 97, dupa ce „minerii“ trimisesera de doua ori balonul in bara, iar Buca ratase o lovitura de la 11 metri in timpul regulamentar de joc. Antrenorul Marcel Ploaie a trimis in teren o echipa tânara, cu un singur jucator (Costache) prezent si la Rosiori printre titulari. „Nu am desconsiderat competitia trimitând in teren jucatorii care nu fac parte din primul 11. Pur si simplu am dorit sa vedem cum se misca toti, trebuie sa le dam si lor o sansa. Arsenal s-a aparat continuu, noi am ratat enorm, dar asta este. Una peste alta, ne multumim cu calificarea“, a spus Ploae.


In calitate de echipa gazda, Arsenal Motru nu a achitat baremul de arbitraj, riscând sa piarda jocul, probabil, la „masa verde“, cu scorul de 3-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS