13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGravesen ar putea pleca la Celtic Glasgow

Gravesen ar putea pleca la Celtic Glasgow

Real Madrid pregateste sosirea unui mijlocas defensiv, Mahamadou Diarra, si plecarea altuia, Thomas Gravesen, care nu intra in planurile antrenorului Fabio Capello. Agentul jucatorului, John Sivebaek, a spus ca Gravesen are „patru sau cinci piste“ in ceea ce priveste un eventual transfer, dar cel mai probabil va ajunge la Celtic Glasgow, „un club foarte atractiv, care va juca in Liga Campionilor“. Presa engleza sustine insa ca nu este exlus nici un transfer la Newcastle United, club care nu a renuntat la ideea de a-l achizitiona pe danez. Principala problema pe care o intâmpina echipele care-l doresc pe Gravesen este salariul jucatorului, unul destul de piperat.


In iulie, Fabio Capello, la venirea sa la Real, a spus despre Gravesen: „Este un jucator special. Nu-mi place comportamentul sau. El vrea ca toata lumea sa asculte de ordinele sale. In schimb, este un jucator care munceste mult si asta este cel mai important“.


In lotul Realului, singurul mijlocas la inchidere pe placul lui Fabio Capello este brazilianul Emerson, pe care spaniolii l-au cumparat de la Juventus Torino in aceasta vara, la indemnul tehnicianului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS