16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSport Sorin Vintilescu: „Greseala unuia este reparata de cel putin un coleg“

Sorin Vintilescu: „Greseala unuia este reparata de cel putin un coleg“

Autorul punctului cu Rapid, Sorin Vintilescu (foto), s-a accidentat in meciul cu Dinamo si va fi indisponibil cel putin sapte zile. Vintilescu a fost diagnosticat cu ruptura fibrilara de 6 mm si va fi apt abia la jocul cu CFR Cluj. Fostul capitan al „pandurilor“ considera ca rezultatele actuale ale echipei sale se datoreaza atmosferei din vestiar intretinuta si de antrenorul Eugen Neagoe.


– Sorine, anul trecut erai injurat din primul minut, acum se pare ca te-ai impacat cu suporterii!


Si la meciul cu Rapid m-au injurat unii din primul minut. Dupa gol, de aceea m-am dus la gard, se bucurau si cei care ma injurasera pâna atunci.


– Cum e publicul acum?


– Asa cum ar trebui sa fie, asa cum ar fi trebuit sa fie si anul trecut. Atunci a fost lânga noi in primele sase etape, dupa aceea a fugit.


– I-a alungat lipsa de rezultate?


– Clar. Poate ei isi doreau mai mult decât puteam noi.


– A fost si vina voastra?


– Normal ca a fost si vina noastra. Daca joci bine si conduci cu 3-0, ar fi culmea sa te injure cineva. Spectatorii trebuia sa constientizeze ca am jucat 40 de ani in Divizia B si la primul sezon de Divizia A unii voiau Cupa UEFA.


– Se vorbeste acum ca sunteti o familie, sunteti uniti.


– Asa este. Fata de anul trecut familia este in vestiar, anul trecut era in tribune.


„Era loc si de mai bine“


– Cât de mult conteaza antrenorul in aceasta ecuatie?


– In proportie foarte mare, pentru ca nu face diferenta intre jucatori si ne trateaza pe toti la fel. Anul trecut nu prea se intâmpla asa.


– Acum este o concurenta adevarata?


– Da, cred ca pentru prima data de când suntem in Divizia A, exceptând perioada cu Emil Sandoi.


– Patru puncte in trei etape, e mult, e putin?


– E multumitor. Era loc si de mai bine, dar daca ne gândim ce a fost anul trecut ar trebui sa fim multumiti. Trebuie sa facem tot posibilul sa adunam punct sau puncte din fiecare meci. Daca tot aduni creste suma, daca nu pui nimic, cu nimic ramâi.


– Ce s-a schimbat in vestiar, pentru ca sunt multi jucatori nou-veniti?


– Sunt altfel de caractere, altfel de oameni. Hai sa o punem si pe faptul ca sunt multi ardeleni, iar ardelenii prin definitie sunt socotiti oameni blajini care nu supara pe nimeni. Faptul ca suntem o familie in vestiar se vede cu ochiul liber in teren. Ati vazut ca greseala unuia este reparata de cel putin un coleg.


– Oltenii sunt sefi acum in vestiar?


– Nu sunt sefi, nu sunt iobagi in vestiar, toti suntem pe picior de egalitate. Probabil fiind olteni, mai iuti la mânie si la minte, sa zicem ca suntem sefi cu veselia, noi dam tonul la glume.


– Legiunea sârba cum s-a integrat?


– Aici s-a integrat oricine a venit. Sunt putine echipe unde indiferent cum te cheama si ce culoare ai esti tratat la fel. Nu au fost probleme pentru nici un nou-venit. Sunt destui care au venit acum si se simt ca acasa, singura diferenta fiind ca nu mai dorm in patul lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS