13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAtmosfera apasatoare in lotul României

Atmosfera apasatoare in lotul României

Adrian Mutu, atacantul echipei AC Fiorentina si al reprezentativei României, a intârziat la reunirea lotului care a avut loc luni, la Casa Fotbalului. „Briliantul“ s-a prezentat, alaturi de coechipierul de la Fiorentina, Bogdan Lobont, direct in cantonamentul tricolorilor de la hotelul Rex din Mamaia si a participat luni seara la antrenamentul condus de Victor Piturca pe stadionul „Farul“ din Constanta, arena care va gazdui meciul de astazi cu Cipru. Surse din cadrul lotului României au dezvaluit ca Mutu a avut permisiunea lui Piturca pentru a intârzia la reunire, atacantul „tricolorilor“ trebuind sa-si rezolve unele probleme personale.


Sedinta de pregatire de luni seara s-a desfasurat intr-o nota de seriozitate neobisnuita, chiar si jucatorii care animau de obicei cu glumele lor antrenamentele, Mutu, Lobont, Contra si Chivu, fiind neobisnuit de tacuti. Cosmin Contra a condus plutonul de alergare, iar „Briliantul“ a preferat compania lui Nicolita, Florentin Petre, Tamas si Rosu. Lobont a alergat alaturi de rapidistii Maftei, Badoi si Buga, iar Cristi Chivu a incheiat plutonul, intr-o grupa cu Petre Marin, Daniel Niculae, Dani Coman si Dica.


La finalul antrenamentului, selectionerul Victor Piturca a spus ca, dupa incidentul din SUA, nu-l va mai ierta inca o data pe Mutu, dar ca nu asteapta vreo promisiune de la atacantul Fiorentinei. La rândul sau, Mutu a spus ca si-a revizuit comportamentul. „Ma voi comporta cum trebuie de acum incolo. Fac totul sa ma comport cum trebuie. Greseli ca in SUA se vad peste tot. Am avut motive intemeiate atunci si Piturca le-a inteles“, a spus Mutu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS