10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSalih si Mititelu, la un pas de bataie

Salih si Mititelu, la un pas de bataie

Desi l-a periat la inceputul sezonului, finantatorul Universitatii si-a revenit rapid, provocându-l pe irakian la „lupta“, incidentul fiind stins cu greu de Sorin Joavina.


Exclus din lot dupa meciul cu Steaua, Salih Jaber (foto) s-a vazut nevoit sa vizioneze partida cu FC Arges din tribunele stadionului „Ion Oblemenco“. Rezultatul final si prestatia colegilor sai l-au determinat pe atacantul irakian sa mearga la vestiare pentru a-i felicita pe baieti, insa, in momentul in care a parasit incinta, a dat nas in nas cu Adrian Mititelu si Sorin Joavina. Salih a dorit sa-l salute pe „vicele“ Universitatii, moment in care finantatorul craiovean i-a spus varului sau sa nu dea mâna cu atacantul irakian, adresându-i jucatorului cuvinte „dulci“. Injurat de familie, Salih Jaber nu s-a putut abtine si a reactionat, fiind la un pas sa-l bata pe Mititelu, insa conflictul a fost stins pâna la urma de Joavina, care a reusit sa-i desparta pe cei doi.


„Am mers sa-i felicit pe baieti pentru victorie, iar când am iesit din vestiar, am vrut sa-l salut pe Sorin Joavina, dar Mititelu i-a zis «Nu da mâna cu asta!» si a inceput sa ma injure“, a spus atacantul irakian. „Ma bucur pentru echipa, nu pentru cei din conducere, pentru ca nu sunt oameni“, a completat Salih, in drum spre masina.


De altfel, acest conflict nu a fost singurul, colericul Silvian Cristescu fiind foarte aproape sa se ia de gât cu antrenorul lui FC Arges, Giuseppe Giannini.


Aksam: „S-a ajuns prea departe“


Impresarul jucatorului irakian, Aksam Kadour, a recunoscut ca situatia a devenit exploziva dupa meciul cu Steaua, când Adrian Mititelu l-a amendat pe Salih cu cinci mii de dolari, pentru ca s-a uitat la filme deocheate. De fapt, aceasta sanctiune nu este prima de la reluarea pregatirilor, Salih Jaber fiind taxat cu alte trei mii de dolari, pentru ca a acceptat sa-si demonstreze calitatile culinare la mai multe posturi TV. Aksam a marturisit ca Salih a depus deja un memoriu la FRF, pentru a deveni jucator liber de contract, prima infatisare la Comisia pentru Statutul Jucatorului urmând sa aiba loc pe 1 septembrie. Atacantul irakian are toate sansele sa câstige acest „razboi“, pentru ca Adrian Mititelu nu i-a achitat intreg contractul de joc, restanta ridicându-se la 30 de mii de dolari. In plus, nu a intrat pâna acum in posesia celor zece mii de dolari care reprezinta prima de obiectiv.


„Nu ma surprinde absolut deloc incidentul de la vestiare. Situatia era tensionata mai de mult, pentru ca l-a amendat din orice, in plus, l-a vorbit totdeauna de rau. Salih a depus memoriu la FRF, pentru ca s-a saturat sa i se taie din bani si sa fie injurat. S-a ajuns prea departe, iar lucrurile nu pot fi remediate“, a spus Aksam.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII