11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGuso, valoare inainte de toate

Guso, valoare inainte de toate

Adnan Guso este noul idol al suporterilor gorjeni, alternând gafele neasteptate cu interventiile senzationale. L-a alergat pe Muresan, a respins in extremis un sut al lui Sânmartean, a scapat mingea printre mâini la o faza simpla si s-a aruncat la sacrificiu in gheata lui Abrudan, in ultimul minut de joc.


O faza rar intâlnita chiar si la meciurile din campionatul judetean i-a amuzat pe spectatorii din tribunele „Municipalului“, nu si pe arbitrul Viorel Sandu. In minutul 19, „justitiarul“ Adnan Guso, lovit de Muresan in propriul careu, a pornit intr-o cursa de urmarire a acestuia pâna la centrul terenului, colegii oprindu-l la timp pentru ca lucrurile sa nu degenereze. Centralul Sandu nu a gustat gluma si a aratat cartonasul galben atât lui Muresan, cât si lui Guso. „Am alergat sa il prind, dar daca il ajungeam nu il loveam. Voiam doar sa ii spun ca nu a procedat corect“, si-a motivat Guso sprintul de 50 de metri.


Trecând peste aceasta intâmplare haioasa, portarul bosniac si-a demonstrat valoarea si in fata Gloriei Bistrita, asa cum o probase si la precedentele doua intâlniri. Tehnicianul oaspetilor, Ovidiu Sabau, il considera pe Guso jucatorul care a naruit sperantele bistritenilor intr-un rezultat mai bun la Târgu Jiu. „Speram sa facem un rezultat bun daca mai fructificam cele câteva situatii de a inscrie, dar sigur ei au un portar valoros, care nu poate fi surprins cu suturi de la distanta. Guso a aparat bine dupa ce a facut acea greseala pentru ca s-a concentrat mai mult“, a spus Sabau.


Nici antrenorul Eugen Neagoe nu a fost zgârcit cu laudele la adresa elevului sau, spunând ca Guso este unul dintre cei mai valorosi portari din tara. „Guso e un tip mai impulsiv, dar un portar de mare valoare, unul dintre cei mai buni din Liga I“, a afirmat Neagoe.


200 de mingi pentru copii si juniori


Clubul Pandurii Târgu Jiu a achizitionat circa 200 de mingi care vor fi distribuite grupelor de copii si juniori pe lânga cele 20 de mingi marca Nike folosite de divizionarii A sezonul trecut, donate recent. Gruparea gorjeana a mai investit 400 de milioane de lei vechi in echipament si recuzita. Grupele de juniori republicani A, B, C si D vor avea la dispozitie câte doua rânduri de echipament de joc nou, iar primele doua grupe vor beneficia inclusiv de echipament de antrenament.


De asemenea, toti antrenorii Centrului de Copii si Juniori vor primi treninguri de prezentare identice cu cele de la echipa mare. „Si ei fac parte din colectivul clubului“, este motivatia acestei masuri in opinia secretarului general Daniel Baloi.


Acces gratuit pentru persoanele cu handicap


Pe lânga copii, elevi, studenti, doamne si domnisoare, partidele „pandurilor“ din Liga I mai pot fi urmarite gratuit din tribunele „Municipalului“ si de persoanele cu handicap sau veteranii de razboi. „Clubul elibereaza gratuit tichete pentru persoanele cu handicap fizic. Cei care solicita acest tichet trebuie sa depuna la sediul clubului o cerere si o copie a certificatului de handicap. Am discutat cu un reprezentant al veteranilor de razboi si le vom pune la dispozitie 29 de tichete gratuite“, a declarat secretarul general Daniel Baloi.


Masura de a lasa accesul gratuit doamnelor si domnisoarelor a avut succes, la meciul cu Gloria Bistrita fiind prezente in tribunele stadionului foarte multe frumuseti autohtone.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS