15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCiuca, reoperat in secret

Ciuca, reoperat in secret

Capitanul Universitatii a fost dus la cutit cu o zi inaintea meciului cu FC Arges, deoarece au aparut complicatii la operatia suferita acum doua luni.


„Echipa a inceput sa joace, iar acesta este numai inceputul. Sa vedeti ce echipa vom avea când vor reintra Ionescu, Ciuca si ceilalti“, spunea Adrian Mititelu dupa meciul cu FC Arges. Declaratia acestuia venea la 24 de ore dupa ce capitanul Madalin Ciuca suferise o noua interventie chirurgicala la genunchiul drept, din cauza unor complicatii aparute in urma operatiei suferite de jucator in luna iunie. Initial, Mititelu a refuzat sa recunoasca faptul ca Ciuca fusese operat, apoi a cotit-o.


„Nu este adevarat. Ciuca a mers la un control. Nu e vorba de nici o operatie. Mâine (duminica – n.r.) urmeaza sa fie curatat locul operat“, spunea Mititelu, desi la ora la care finantatorul Universitatii incerca sa acopere un fapt evident, Ciuca fusese deja pansat.


A urmat apoi reactia ridicola a lui Mititelu, care s-a dat in spectacol inaintea conferintei de presa, desi atitudinea acestuia este inexplicabila, in conditiile in care, pâna la urma, nu clubul este vinovat de accidentarea lui Ciuca, iar dupa toate aparentele, gruparea olteana a facut tot ce a depins de ea pentru ca Madalin sa treaca repede peste acest hop.


Poveste trista


Ce s-a intâmplat de fapt? Dupa prima interventie care a survenit acum doua luni, mai exact pe 12 iunie, genunchiul drept s-a inflamat. Jucatorul, care suferise o ruptura de ligamente incrucisate, a fost pus pe antibiotice si se parea ca totul a intrat in normal. Venit de la recuperare din Olanda, Madalin Ciuca a observat cu stupoare ca nu poate intinde complet genunchiul. Saptamâna trecuta a mers de urgenta la medicul Filipescu, cel care il operase acum doua luni, acesta supunându-l unui examen atroscopic care a evidentiat o infectie purulenta in zona in care s-a intervenit initial. Surse apropiate jucatorului sustin ca doctorul Filipescu a decis imediat sa-l bage din nou la cutit pe Madalin, pentru ca puroiul acumulat ar fi putut sa-i atace ligamentele. Genunchiul drept a fost curatat, iar pentru jucator a inceput din nou calvarul.


Madaline, fii tare!


Chiar daca oficialii olteni, ca si suporterii, spera ca Madalin sa revina pe teren asa cum s-a pronosticat initial, adica la inceputul returului, aceasta noua interventie ar putea sa dea peste cap planurile alb-albastrilor.


Nu este exclus ca jucatorul sa aiba nevoie de o pauza mai mare pentru a se recupera. Pâna una alta, Madalin Ciuca, jucator care a slabit peste zece kilograme de la prima interventie chirurgicala, asteapta sa se externeze in aceste zile, urmând perioada de convalescenta, apoi, dupa ce va fi consultat din nou, se va stabili data la care va putea reincepe perioada de recuperare.


Conform unor surse apropiate clubului oltean, este posibil ca fundasul oltean sa plece din nou la recuperare in Olanda. Desi nu este clar cum s-a suprainfectat operatia, banuindu-se ca totul a plecat de o infectie in organism sau de la un fir de par, dupa cum sustin persoane apropiate fotbalistului, Ciuca trebuie sa treaca peste acest moment dificil din cariera sa, pentru ca suporterii olteni il asteapta la stadion pentru a-i rasplati din nou evolutiile cu aplauze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII