30.9 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Avem o intreaga echipa accidentata“

„Avem o intreaga echipa accidentata“

Printre jucatorii pe care tehnicianul „tricolorilor“ nu i-a putut convoca din cauza problemelor medicale se numara Mirel Radoi, Lucian Goian, Sorin Paraschiv, Razvan Cocis, Ionut Mazilu, Nicolae Mitea si Ovidiu Petre.


Selectionerul Victor Piturca (foto) a anuntat duminica lotul reprezentativei României pentru meciul amical cu Cipru, care se va disputa mâine, de la ora 20.00, la Constanta.


Jucatorii convocati de Piturca sunt urmatorii: Bogdan Lobont (Fiorentina), Daniel Coman (Rapid) – portari; Cosmin Contra (Getafe), Valentin Badoi, Vasile Maftei (ambii de la Rapid), Gabriel Tamas (Celta Vigo), Cristian Chivu (AS Roma), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Petre Marin (Steaua) – fundasi; Florentin Petre (ŢSKA Sofia), Banel Nicolita, Nicolae Dica (ambii de la Steaua), Paul Codrea (Palermo), Stefan Grigorie (Poli Timisoara), Dorinel Munteanu (CFR Cluj), Laurentiu Rosu (Recreativo Huelva) – mijlocasi; Mugurel Buga (Rapid), Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (Sahtior Donetk), Daniel Niculae (Auxerre) – atacanti.


Piturca a fost nevoit sa reduca lotul


Selectionerul Victor Piturca a spus ieri, la reunirea primei reprezentative, ca România nu este Olanda sa aiba foarte multi jucatori de valoare, din cauza accidentarilor convocând doar 20 de fotbalisti pentru meciul amical cu Cipru.


„Sunt deja opt-zece jucatori in aceasta situatie, avem aproape o echipa intreaga accidentata. Nationala a mai trecut prin astfel de situatii, care ne-au costat, si ma refer aici la meciul cu Armenia. Dar nu trebuie sa ne plângem, asta e situatia, trebuie sa gasim solutii. Nu sunt câti jucatori as vrea, dar ce sa facem? Nu suntem Olanda sa avem asa multi jucatori de valoare“, a spus tehnicianul „tricolorilor“.


Din cauza indisponibilitatilor, Victor Piturca a fost nevoit sa reduca lotul de la 22 la 20 de jucatori, renuntând la convocarea altor fotbalisti in locul stelistilor Lucian Goian si Sorin Paraschiv, accidentati in meciul de campionat cu UTA.


„Paraschiv are nevoie de doua-trei zile de pauza, pentru ca daca il fortam risca sa faca ruptura, iar Goian are din nou probleme la spate. Pâna la urma n-am mai adus pe nimeni in locul lor“, a spus antrenorul.


Printre jucatorii pe care selectionerul nu i-a putut convoca la meciul cu Cipru din cauza problemelor medicale se numara Mirel Radoi, Lucian Goian, Sorin Paraschiv, Razvan Cocis, Ionut Mazilu, Nicolae Mitea si Ovidiu Petre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS