11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu pierdem la Rapid“

„Nu pierdem la Rapid“

„Nu sunt multumit neaparat de rezultat, cât de joc. Echipa a inceput sa joace si acesta este doar inceputul. Dupa ocaziile avute, scorul trebuia sa fie 8-4. Stiam ca vom invinge, pentru ca am avut un vis foarte frumos si eu cred foarte mult in vise. Cine vrea sa vina sa puna pariu cu mine ca nu pierdem la Rapid?!“, a spus, dupa meci, Adrian Mititelu. In schimb, Cornel Penescu a incercat sa-si pastreze calmul, sustinând ca aceasta vitorie nu a schimbat obiectivul Pitestiului, care vrea sa termine campionatul in primele sase echipe din Liga I. „Ma bucur pentru Adrian, dar imi pare rau ca a inceput seria succeselor cu mine“. Mult mai acid a fost antrenorul Gianinni, care si-a certat jucatorii atât la vestiare, cât si in autocar. „Ati crezut ca meciul era dinainte câstigat dupa ce i-ati batut in pregatiri. In aparare parca erati legati de picioare, dar de mâine o sa schimbam foaia“, le-a spus tehnicianul italian jucatorilor.


Avantaje si dezavantaje


La rândul sau, Ovidiu Stinga s-a declarat multumit de jocul echipei, dar si de rezultat, insa a admis ca „va fi foarte greu in continuare, pentru ca urmeaza meciuri dificile“. Cât priveste partidele cu Rapid si Dinamo, Stinga a spus ca situatia celor doua grupari, care sunt angrenate in Cupele Europene, poate fi un avantaj, dar si un dezavantaj pentru Stiinta.


„Rapid si Dinamo, echipe care sustin meciuri in turul preliminar al Cupei UEFA, sunt dezavantajate de faptul ca vor fi mai obosite decât Craiova la meciurile directe, dar au avantajul ca vor putea sa-si regleze jocul. Totul depinde de noi“, a adaugat antrenorul-jucator al Universitatii, care a recunoscut ca nu este la capacitate maxima, dar crede ca a ajutat echipa in meciul cu FC Arges.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS